Mika lainasi ahkion Kilpisjärvelle (kuukauden lainaaja 04/10)

Kuinoman lainaajatarinat kertovat Kuinomasta lainattujen tavaroiden kokemista matkoista tai muista elämyksistä. Samalla tietysti tulee kerrottua niiden lainaajistakin.

Huhtikuun lainaajana Mika.

Mitä lainasit Mika Kuinomasta?


Kunnon ahkion.

Miksi lainasit ahkion?


Lähdimme veljen kanssa hiihtovaellukselle reitille Kilpisjärvi-Pältsan-Barras-Kilpisjärvi ja kamaa tuli sen verran mukaan, että päätimme ennemmin vetää painoa kuin kantaa sitä.Oliko sinulle ennestään paljon kokemusta ahkiosta ja ahkion vetämisestä?


Intissä vedimme ahkiota, mutta sitä on hieman hankala verrata tähän kokemukseen. Intissä ahkiota veti neljä kaveria kun nyt vedimme vuorotellen. Nyt oli myös kunnon vetovyö, kun taas intissä pelkkä naru.

Millaista ahkion vetäminen oli?


Hitaampaa mitä ajattelin sen olevan.

Olkio ahkion kanssa tai muuten reissulla jotain ongelmia?


Ei kyllä ollut. Reissu meni todella hyvin.

Miten tuotteen haku ja palautus sujui?


Noudimme ahkion kolmelta yöllä, koska oli tarkoitus lähteä heti aamusta liikkeelle Kilpisjärveltä. Tästä mahdollisuudesta iso kiitos ahkion omistajalle. Palauttaminen sujui myös ongelmitta.

Todella ystävällistä toimintaa ahkion omistajalta. Kiitos hänelle Kuinomalaistenkin puolesta. No oliko varauksen tekeminen Kuinomasta helppoa?


Oli. Olen käyttänyt Kuinoman palveluja ennenkin.

Lainaatko usein omia tavaroitasi muille?


En hirveästi, ei ole paljon lainattavia tuotteita/kysyntää. Olen kyllä ajatellut lisätä tunturisukset vuokrattavaksi.

Kaikenlaisilla hyvälaatuisille tavaroille on kysyntää. Siitä vaan tuotteita listoille. Vuokraatko tai lainaatko itsellesi ahkiota vielä joskus?


Mahdollisesti pitemmille hiihtovaelluksille tulevaisuudessa.

Minkä muun tuotteen voisit seuraavaksi vuokrata itsellesi joltakin?


Todennäköisesti lumivyörypiipparin taas seuraavalle hiihto-/huiputusreissulle.

Mitä mieltä olet yleisesti vuokraamisesta verrattuna tavaroiden ostamiseen?


Vuokraaminen on hyvä tapa koittaa uusia tuotteita ennen niiden ostamista. Parhaimmillaan säästö voi olla satoja euroja. Myös jos kalliin tuotteen käyttöaste jää hyvin pieneksi, ei sitä todennäköisesti kannata itselleen ostaa.Kiitos Mika haastattelusta. Nauttikaa keväästä!