Kuukauden lainaaja (joulukuu 2008)

Kuinoman lainaajatarinat kertovat Kuinomasta lainattujen tavaroiden kokemista matkoista tai muista elämyksistä. Samalla tietysti tulee kerrottua niiden lainaajistakin.

Joulukuun lainaajana Sanna.

Mitä lainasit Sanna Kuinomasta?

Mulla oli vähän vajaan viikon vuokralla vinyylilevysoitin.

Mitä teit levysoittimella ja mistä sait idean sen vuokraamiseen?

Olen vanhempieni luona usein selaillut faijan vanhaa vinyylihyllyä. Siellä on sellaisia ikivanhoja kokoelmahittilevyjä ja muita hassuja levyjä, joista aina ajattelin että ois kiva joskus kuunnella ne läpi. Porukoillakaan ei enää ole levysoitinta. Ne levyt on siis ollut vuosikausia ihan käyttämättöminä hyllyssä pölyyntymässä. Sitten kun muuten vaan selailin Kuinomaa niin näin levysoittimen ja ajattelin, että nyt vois oikeesti lainata levysoittimen ja kuunnella ne levyt joulutauon aikana läpi.

Hienoa, että idea syntyi Kuinomaa selatessa! Useammin tuntuu olevan niin, että Kuinomaa tullaan selaamaan vasta valmis tarve mielessä. Avoimin mielin vaan muutkin liikkeelle, lainaaminen kannattaa aina! No miten levysoitin toimi?

Hyvin. Helppo asentaa ja käyttää. Äänikin hyvä sikäli kun osaan ääntä kuunnella.

No mitenkäs ne levyt, löytyikö helmiä?

Monta hauskaa kappaletta, mutta vielä enemmän ihan hirveitä kappaleita. Muutama levy jäi kuitenkin palauttamatta faijalle ja odottaan omaan hyllyyn jos joskus tuis vielä lainattua tai hankittua vinyylisoitin.

Lainaa uudestaan ja äänitä ne hyvät biisit silloin vaikka cd:lle. Faijasikin varmaan arvostaisi kun pääsisi kuunteleen cd:ltä vanhoja lemppareitaan. Mitenkäs tuotteen haku ja palautus sujui?

Omistaja kuljetti autollaan ja maksoin vähän lisää tuomisesta ja hakemisesta. Ei oikein huvittanut lähteä kantamaan helposti hajoavaa levysoitinta ratikalle. Haku ja palautus meni siis mun kannalta erinoimaisesti ja helposti.

Mietenkäs lainaamisen ja vuokraamisen maailma yleensä. Lainaatko usein omia tavaroitasi muille??

Vaatteita aika usein kavereille. Ja urheilu ja lumilautatavaroitakin joskus. Mutta useamminkin voisi varmaan lainailla.

Kiitos Sanna! Hyvää ja aktiivista lainausvuotta 2009 kaikille!