Kuukauden lainaaja (toukokuu 2009)

Kuinoman lainaajatarinat kertovat Kuinomasta lainattujen tavaroiden kokemista matkoista tai muista elämyksistä. Samalla tietysti tulee kerrottua niiden lainaajistakin.

Toukokuun lainaajana Eija.

Mitä lainasit Eija Kuinomasta?

Vuokrasin Manducan kantorepun.

Missä käytit kantoreppua?

Ihan vain kotona ja kauppareissuilla. Minulla on 2 kuukautta vanha poika, jota olen kantanut kantoliinassa. Halusin kokeilla myös kantoreppua. Vuokraamalla pääsin testaamaan sitä kunnolla ennen itselle ostamista. Samalla myös mieheni sai testattua reppua.

Oliki sinulle ennestään paljon kokemusta kantorepuista?

Ei minkäänlaista.

Toimiko kantoreppu niinkuin pitääkin?

Kyllä. Ei ollut yhtään mitään ongelmia, mutta selvisi ettei tämä reppu ollut minulle sopiva. Hyvä että tuli testattua! Muuten olisi voinut ostaa päätäpahkaa samanlaisen tuotteen, jota tosi moni on kehunut.

Miten tuotteen haku ja palautus sujui?

Tosi hyvin, nopeammin kuin toivoinkaan.

Oliko varauksen tekeminen Kuinomasta helppoa?

Oli. Varatessa mietin pitkään kuinka lyhyellä varoitusajalla varauksen voi tehdä. Laitoin sitten aloituksen vasta seuraavalle viikolle, mutta omistajalle sopikin tuotteen hakeminen jo seuraavanakin päivänä.

Aina kannattaa tosiaan tehdä varaus. Sen jälkeen pääsee aina keskustelemaan omistajan kanssa ja sopimaan esim. ajankohdat. Kun on keskustellut omistajan kanssa, niin on helppoa ja nopeaa tarvittaessa muokata varausta tai tehdä uusi paremmin sopiva varaus. Lainaatko Eija usein omia tavaroitasi muille?

Olen siihen valmis. Kuinomassa on tavaroitani, mutta kukaan ei ole vielä tarvinnut niitä.

Varmasti tavaroillesi on kiinnostuneita lainaajia tiedossa. Kuinoman käyttäjämäärät sen kuin kasvavat. Silloin yhä useampi löytää Kuinomaan ja Kuinomassa olevia tuotteita. Minkä tuotteen voisit seuraavaksi vuokrata itsellesi joltakin muulta?

Sitten kun lapsi kasvaa sen verran, että hänet voi jättää pidemmäksi aikaa hoitoon ja pääsen taas retkeilemään, niin talvitelttaa voisin lainata. Lastenkantorinkkaa voisin myös ensi vuonna kokeilla.

Mitä mieltä olet yleisesti vuokraamisesta verrattuna tavaroiden ostamiseen?

Tosi hieno juttu, varsinkin sellaisten tavaroitten kohdalla, joita tarvitsee vain vähän aikaa.

Kiitos Eija ja hyvää kesää!