Jaa omat tavarasi

Omistatko laadukkaita ja haluttuja tavaroita?

Kuinoma välittää laadukkaat tavarasi muille harrastajille luotettavasti. Kuinoman vuokrasopimus, vahingonkorvausmalli ja toimintatapa takaavat lainaamisen turvallisuuden. Kuinomassa hallinnoit helposti ja monipuolisesti tuotteitasi ja lainauksia.

Rekisteröidy Kuinomaan

Uusien tuotteiden lisääminen Kuinomaan vaatii rekisteröitymisen ja käyttäjätunnukset.

Kuinoma on luotettava

Kuinoma on luotettavin ja turvallisin tapa lainata ja vuokrata omia tavaroita muille. Kuinoman kehittäjillä on pitkä kokemus harrastustavaroiden lainaamisesta ja vuokraamisesta Internetin yhteisöjen ja foorumien kautta. Kokemukset on huomioitu Kuinoman lainausprosessissa.

Kuinoman avulla lainaaminen ja vuokraaminen tapahtuu turvallisesti luotettavilla sopimusehdoilla. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista ongelmista, joita voi tulla vastaan. Sinun ei tarvitse tietää millaiset sopimusehdot pitäisi laatia, sillä Kuinoma antaa sinulle hyvät ehdot tavaroiden lainaamiseen ja vuokraamiseen. Jos lainaamasi tavara vahingoittuu tai katoaa, niin Kuinoman sopimusehdot takaavat, että saat määrittämäsi korvaukset.

Kuinoma on helppo

Kuinomassa saat tuotteillesi toimivan varauskalenterin. Saat tiedon tuotteisiisi tehdyistä varauksista suoraan sähköpostiisi. Voit perua varauksia tarvittaessa nopeasti ja helposti.

Kuinoma tarjoaa laadukkaita tuotteita

Internetissä on paljon huonon tavaran kauppaajia. Kuinoma taas pyrkii lähtökohtaisesti laadukkaaseen tavaraan.

Kuinoma ei ole nettihuutokauppojen tapainen jätevuori hylätyksi tuleville tuotteille. Valitse siis parhaat tavarasi. Lisää Kuinomaan tavarat, joita haluat itsekin käyttää vielä pitkään. Listaa Kuinomaan omien tavaroidesi TOP 3, TOP 5 tai TOP 10. Ne ovat tuotteita, joita muutkin todella tarvitsevat ja arvostavat.

Lisäämällä tavarasi Kuinomaan saat lisätuloja helpottamaan tavaroiden ammattimaista hoitamista ja huoltamista. Hyvän huollon avulla laadukkaat tavarat säilyvät käytössäsi pidempään lainaamisen kautta lisääntyneistä käyttöpäivistä huolimatta.

Kuinoma on ilmainen

Sinä määrität tuotteidesi vuokrahinnat ja muut yksityiskohdat. Lainaajat hakevat tuotteet sinulta tai käyttävät sinun valtsemaasi toimitustapaa tai toimituspaikkaa. Lainaajat maksavat vuokran suoraan sinulle. Toiminta tapahtuu suoraan harrastajalta harrastajalle. Kuinoma ei peri mitään provisioita tai muita palkkioita lainauksista tai palvelun tavallisesta käytöstä.

Erityistilanteisiin tarjoamme lisäpalveluja, kuten tavaroiden ympäristöystävällisiä kuljetuksia kaukana asuville vuokraajille sekä tavaroiden säilytystä hyvissä varastoissa. Kysy lisää, jos haluat käyttää näitä lisäpalveluja.

Uskallatko lainata?
  • Mitkä ovat 3 parasta tuotettasi?
  • Miksi et lainaisi niitä muille?
Osallistu talkoisiin
  • Lainaamalla tavaroitasi autat muita.
  • Lainaamalla tavaroitasi tienaat lisäeuroja.
  • Lainaamalla tavaroitasi toimit ympäristöystävällisesti.