Muut tavarankuljetustuotteet

Vaatemuuttolaatikko

Vaatemuuttolaatikossa saa kuljetettua henkarissa olevat vaatteet helposti purkamatta niitä muuttolaatikoihin tai jätesäkkeihin. Vaatemuuttolaatikko suojaa vaatteita kuljetuksen aikana, joten vaatteet pysyvät ehjinä ja siisteinä. Muuttoauto on helppo pakata, koska laatikko on selkeän muotoinen.

Lainaushinta: 12 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

vaatemuuttolaatikon-vuokraus.jpg

Muuttolaatikoiden vuokraus

Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin. Muuttolaatikot pestään ennen jokaista vuokrausta. Laatikoiden kuivuttua pesutulos tarkistetaan ja tarvittaessa laatikot puhdistetaan vielä mikrokuituliinalla. Suuntaa antavat muuttolaatikkomäärät ovat: yksiö 10 - 20 muuttolaatikkoa kaksio 15 - 30 muuttolaatikkoa kolmio 25 - 50 muuttolaatikkoa omakotitalo 45 - 90 muuttolaatikkoa Pakkaaminen ennen muuttoa onnistuu helposti, kun noutaa muuttolaatikot muutamaa päivää ennen muuttoa. Valmiiksi pakatut laatikot on helppo lastata autoon ja siirtää uuteen asuntoon. Vastaavasti laatikot voi palauttaa muutama päivä muuton jälkeen, kun ne on tyhjennetty.

Lainaushinnat: 0.2-0.3 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

muuttolaatikoiden-vuokraus.jpg

Autorentti

Vuokrataan kuorma-autoja

Lainaushinta: 149 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

autorentti.fi-kuorma-auton-vuokraus-mercedes-atego-720.jpg

Nokkakärryt / nokkakärry

Nokkakärryt / nokkakärry

Lainaushinnat: 2-5 euroa/vrk

Paikkakunta: Helsinki

20161015_151819.jpg

Sohvankantoliinat

Sohvankantoliinat helpottavat raskaiden huonekalujen, kuten sohvan ja senkkien siirtämistä. Kantoliinoissa on valjaat, jotka asetaan hartioiden päälle. Paino jakaantuu tasaisesti hartioille ja molemmat kädet jäävät vapaiksi. Kantoliina laitetaan kannettavan huonekalun alle pitkittäin. Kantoliinojen kesto on 100 kg ja pituus 3,5 m.

Lainaushinta: 6 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

sohvankantoliinojen-vuokraus.jpg

Nokkakärry

Pieni nokkakärry tavaroiden kuljettamiseen

Lainaushinta: 3 euroa/vrk

Paikkakunta: Helsinki

WP_20160814_008.jpg

Tukkijuhta

Laite jolla siirrät manuaalisesti vetämällä tukkeja ja hirsiä 5 metriin ja 450 kg saakka. Valinnaisena myös sovite mönkijään kytkemistä varten.

Lainaushinta: 10 euroa/vrk

Paikkakunta: Vantaa

huuto_net.jpg

Kuorma-auto Renault Midlum 220 33 m3

Muuttoihin ja kuljetuksiin sopiva kuorma-auto. Auto on helppo ajettava ja kooltaa kohtuullinen, mutta silti tavaratilaan sopii paljon kuljetettavaa.

Lainaushinta: 182 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

renault_midlum.jpg

Lavakärry

Lavakärryt helpottavat raskaiden esineiden, kuten pianojen ja senkkien siirtämistä tasaisilla ja kovilla alustoilla. Lavakärryn kantavuus on 200 kg. Yhdellä kärryllä saa kuljetettua esim. painavan tuolin ja kahdella kärryllä saa kuljetettua esim. ison kaapin pitkän käytävän päästä päähän.

Lainaushinta: 6 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

lavakarry.jpg

Lastausrampit

Lastausrampit mahdollistavat nokkakärryillä kuljetettavien tavaroiden lastaamisen autoon työntämällä tai lyhyiden rappusten ylittämisen helposti. Lastausramppeja voidaan käyttää myös esim. moottoripyörän, ruohonleikkurin tai mönkijän lastaamisessa pakettiautoon. Lastausrampit vuokrataan pareittain. Lastausramppien pituus on 2 metriä. Yksi lastausramppi kestää 350 kg, eli kuorma tasaisesti jaettuna kahden lastausrampin kokonaiskantavuus on 700 kg.

Lainaushinta: 12 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

lastausrampit.jpg