Toimiva nettivuokraamo yrityksen internet-sivuille

Jos lisäät yrityksesi vuokratuotteet Kuinomaan, niin voit hyödyntää Kuinomaa myös omilla internet-sivuillasi. Kuinoman Api mahdollistaa kokonaan sinun omille sivuillesi integroidun ja osana omia sivujasi toimivan vuokrausosion rakentamisen.

Saat siis omaan internet-palveluusi täysin oman näköisesi ja toimivan vuokraus- ja lainausosion. Osiossa esitetään kaikki sinun omat Kuinomassa olevat vuokratuotteesi. Voit järjestellä tuotteita haluamallasi tavalla ja esittää ne haluamissasi kokonaisuuksissa. Osiota ei siis ole sidottu esim. Kuinomassa näkyviin tuoteryhmiin.

Tämä nettivuokraamo omille sivuillesi toteutetaan Kuinoman Api -rajapinnan avulla. Pyydä internet-sivujesi teknistä vastuuhenkilöä tutustumaan Kuinoman Apiin. Sen avulla toimivan nettivuokraamon lisääminen omille internet-sivuille on helppoa ja nopeaa.

Ensimmäisessä vaiheessa siis lisäät yrityksesi vuokratuotteet Kuinomaan ja järjestelet ne Kuinoman Ryhmät-toiminnon avulla haluamiisi kokonaisuuksiin. Sen jälkeen toteutat osion omaan internet-palveluusi Kuinoman Apin avulla.

Teknistä lisätietoa Kuinoman Apin käyttämisestä