Omaoma Oy

Kuinoma on tekijöidensä harrastus. Kuinomaa hallinnoi perustajien ja aktiivisesti toimintaan osallistuvien henkilöiden omistama Omaoma Oy. Omaoman omistajina on muutamia suomalaisia yksityishenkilöitä sekä ympäristöjärjestö Dodo ry. Omaoma Oy on pienyritys, jolla ei ole kokopäiväisiä työntekijöitä. Kaikki toimintaan osallistuvat ansaitsevat toimeentulonsa pääasiassa muissa yrityksissä työskentelemällä.

Yhteystiedot

Kuinoma on todellakin tekijöidensä harrastus. Omaoma Oy:llä ei siis ole pysyvää toimipistettä tai puhelinvaihdetta. Mutta luemme aktiivisesti sähköpostiamme ja vastaamme kaikkiin sähköposteihin nopeasti.

Kuinoma.fi / Omaoma Oy
Y-tunnus: 2238801-8
Helsinki

Sähköpostit: ,

Yhteyshenkilö: Markku Jussila, henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muotoa

Toiminta ja taustat

Omaoma Oy pyrkii toimimaan yhteiskunnallisen yrityksen periaatteiden mukaan. Toiminnan keskeiset tavoitteet ovat ekologisia ja sosiaalisia.

Kuinoman ja Omaoma Oy:n perustaja on aktiivinen laskettelija ja ulkoiluharrastaja Markku Jussila. Markku kiertää erilaisissa tilaisuuksissa kertomassa Kuinomasta ja lainaamisen sekä vuokraamisen mahdollisuuksista kestävämmän ja ekologisemman yhteiskunnan rakentamisessa.

Kuinoman historia >>>

Uutisia
Kuinoma muualla

"Nousevia sosiaalisen median palveluita ovat esimerkiksi vuokraukseen ja kalliiden asioiden jakamiseen liittyvät Rentmineonline.com ja kotimainen Kuinoma."
Markkinointi & Mainonta 11.1.2008

Yhteisöllinen palvelu tarjoaa vaihtoehdon ostamiselle ja omistamiselle
Helsingin Sanomat 13.2.2008

Unohda että sinulla olisi varaa ostaa uutta, ja pane laatukama kiertämään.
Tradenomi-lehti kesäkuu 2008

Tavaran ostaminen on niin viime sesonkia. Edelläkävijät lainaavat tavaransa. Kotimainen kuinoma.fi yhdistää tavarat niiden tarvitsijoihin.
Optio 19/2008