Muuttovälineiden vuokraus Tampere

Tässä ryhmässä on Tampereella vuokrattavia muuttovälineitä
Avoin ryhmä. Voit lisätä ryhmään tuotteita.

Vaatemuuttolaatikko

Vaatemuuttolaatikossa saa kuljetettua henkarissa olevat vaatteet helposti purkamatta niitä muuttolaatikoihin tai jätesäkkeihin. Vaatemuuttolaatikko suojaa vaatteita kuljetuksen aikana, joten vaatteet pysyvät ehjinä ja siisteinä. Muuttoauto on helppo pakata, koska laatikko on selkeän muotoinen.

Lainaushinta: 12 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

vaatemuuttolaatikon-vuokraus.jpg

Muuttolaatikoiden vuokraus

Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin. Muuttolaatikot pestään ennen jokaista vuokrausta. Laatikoiden kuivuttua pesutulos tarkistetaan ja tarvittaessa laatikot puhdistetaan vielä mikrokuituliinalla. Suuntaa antavat muuttolaatikkomäärät ovat: yksiö 10 - 20 muuttolaatikkoa kaksio 15 - 30 muuttolaatikkoa kolmio 25 - 50 muuttolaatikkoa omakotitalo 45 - 90 muuttolaatikkoa Pakkaaminen ennen muuttoa onnistuu helposti, kun noutaa muuttolaatikot muutamaa päivää ennen muuttoa. Valmiiksi pakatut laatikot on helppo lastata autoon ja siirtää uuteen asuntoon. Vastaavasti laatikot voi palauttaa muutama päivä muuton jälkeen, kun ne on tyhjennetty.

Lainaushinnat: 0.2-0.3 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

muuttolaatikoiden-vuokraus.jpg

Sohvankantoliinat

Sohvankantoliinat helpottavat raskaiden huonekalujen, kuten sohvan ja senkkien siirtämistä. Kantoliinoissa on valjaat, jotka asetaan hartioiden päälle. Paino jakaantuu tasaisesti hartioille ja molemmat kädet jäävät vapaiksi. Kantoliina laitetaan kannettavan huonekalun alle pitkittäin. Kantoliinojen kesto on 100 kg ja pituus 3,5 m.

Lainaushinta: 6 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

sohvankantoliinojen-vuokraus.jpg

Lavakärry

Lavakärryt helpottavat raskaiden esineiden, kuten pianojen ja senkkien siirtämistä tasaisilla ja kovilla alustoilla. Lavakärryn kantavuus on 200 kg. Yhdellä kärryllä saa kuljetettua esim. painavan tuolin ja kahdella kärryllä saa kuljetettua esim. ison kaapin pitkän käytävän päästä päähän.

Lainaushinta: 6 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

lavakarry.jpg

Lastausrampit

Lastausrampit mahdollistavat nokkakärryillä kuljetettavien tavaroiden lastaamisen autoon työntämällä tai lyhyiden rappusten ylittämisen helposti. Lastausramppeja voidaan käyttää myös esim. moottoripyörän, ruohonleikkurin tai mönkijän lastaamisessa pakettiautoon. Lastausrampit vuokrataan pareittain. Lastausramppien pituus on 2 metriä. Yksi lastausramppi kestää 350 kg, eli kuorma tasaisesti jaettuna kahden lastausrampin kokonaiskantavuus on 700 kg.

Lainaushinta: 12 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

lastausrampit.jpg

Porraskärryt

Porraskärryillä on helppo kuljettaa muuttolaatikoita, pesukoneita, lipastoja ja muita painavia esineitä portaissa. Porraskärryissä on molemmilla puolilla kolmion muodossa kolme pyörää, joiden avulla avulla porraskärry kiipeää tai laskeutuu rappusissa portaalta portaalle. Porraskärryjä on kahta mallia: 150 kg kantava malli muovipyörillä; 200 kg kantava malli muovipyöriä paremmin rullaavilla umpikumipyörillä ja alas taitettavalla jatkokielellä.

Lainaushinta: 6 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

porraskarryt_200kg.jpg

Nokkakärryt

Eri kokoisia ja mallisia nokkakärryjä.

Lainaushinta: 6 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

korotetut_nokkakarryt.jpg

Moottoripyörän / mopon kuljetusteline

Moottoripyörän / mopon kuljetusteline helpottaa moottoripyörän kuljetusta pakettiautossa. Etupyörä asetetaan telineeseen ja teline lukitaan kuljetusasentoon, jolloin moottoripyörä pysyy pystyssä etupyörän varassa. Ohjaustangon tulee olla suorassa ja kiinnitys on varmistettava kuormansidontaliinoilla.

Lainaushinta: 12 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

moottoripyoran_kuljetus_pakettiautossa_3.jpg