Siivouskoneiden vuokraus Tampere

Tässä ryhmässä on Tampereella vuokrattavia siivouskoneita
Avoin ryhmä. Voit lisätä ryhmään tuotteita.

Otsonaattori huoneistokäyttöön

Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä. Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten, savun, tupakan tai ummehtuneen hajun poistamiseen mm. asunnoista, mökeistä ja varastoista. Yleisin käyttökohde on tupakan hajun poisto huoneesta.

Lainaushinta: 72 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

otsonaattorin-vuokraus-huoneistokayttoon.jpg

Höyrypesuri

Höyrypesuri on imevä höyrypuhdistin, eli se puhaltaa noin 160 asteista höyryä ja imee imurilla putsattavan pinnan puhtaaksi. Höyry irrottaa likaa ja desinfioi puhdistettavan pinnan. Höyrypesun jälkeen pinta on hyvä pyyhkiä vielä rätillä tai mikrokuituliinalla, jolloin kaikki irronnut lika saadaan poistettua. Höyrypesurilla voidaan pestä useimmat pinnat mm. keittiössä, kylpyhuoneessa ja wc:ssä. Lisäksi höyrypesuria voidaan käyttää ikkunoiden ja peilien pesuun. Höyrypesuri tekee ikkunoiden pesusta helppoa.

Lainaushinta: 48 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

hoyrypesuri_maxima_athena_8_plus.jpg

Painepesuri Nilfisk P160.2-15 X-Tra

Painepesuri on ammattilaistasoinen malli, jolla voit pestä mm. auton, asuntovaunun, pihakalusteet tai veneen. Paine on 160 bar, veden tuotto n. 600 l / h ja moottorin teho 3300 W. Paine on säädettävissä pesusuuttimesta. Painepesurissa on pitkä 15 m pesuletku kätevällä laitteeseen integroidulla letkukelalla. Laitteen tulovesiliitännässä on tavallinen 1/2" puutarhan pikaliitin (uros). Painepesurin leveys on 40 cm, korkeus 100 cm ja paino 30 kg. Virtajohdon pituus on 5 m. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä 15 m tulovesiletkun. Letkun molemmissa päissä on tavallinen 1/2" puutarhan pikaliitin (naaras). Mukana on myös urosliitin, joka sopii useimpiin keittiön hanoihin, pesukoneen liitäntöihin ja ulkovesihanoihin.

Lainaushinta: 36 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

painepesuri_nilfisk_p_160_2_15_x_tra.jpg

Otsonaattori ajoneuvokäyttöön

Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä. Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten, savun, tupakan tai ummehtuneen hajun poistamiseen ajoneuvoista, kuten auto, asuntoauto, asuntovaunu tai vene. Yleisin käyttökohde on tupakan hajun poisto autosta.

Lainaushinta: 36 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

otsonaattorin-vuokraus-ajoneuvokayttoon.jpg

Tekstiilipesuri/painehuuhtelulaite

Tekstiilipesuri/painehuuhtelulaiteella on helppo pestä sohvat, tuolit, auton sisätilat, matot, terassit, parvekkeet ym. Puhdistettavasta materiaalista tulee syväpuhdas ja raikkaan tuoksuinen. Laite on noin imurin kokoinen.

Lainaushinta: 30 euroa/vrk

Paikkakunta: Tampere

tekstiilipesuri_painehuuhtelulaite_numatic_george.jpg