Tietoa Kuinomasta

Kuinoma on monipuolinen lainaus- ja vuokrausjärjestelmä

Kuinoma antaa käyttäjille mahdollisuuden vuokrata ja lainata omia tavaroitaan yhteisöllisesti toisille käyttäjille.

Kuinoma sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet kuten helppokäyttöisen ajantasaisen varauskalenterin, varausten hallinnan, vahingonkorvaukset, vahingonkorvauspyynnöt ja vuokrasopimukset. Ominaisuuksien ansiosta tavaroiden lainaaminen ja vuokraaminen Kuinomassa on helppoa ja turvallista!

Kuinoma on maksuton

Kuinoman käyttö on maksutonta. Voit vuokrata tavaroita ja noutaa ne omistajilta ilman lisäkuluja.

Tuotteen omistaja on itse hinnoitellut vuokrahinnat ja vuokrahinta maksetaan suoraan tuotteen omistajalle. Tuote noudetaan yleensä suoraan omistajalta ja palautetaan suoraan omistajalle. Kuinomalle ei tarvitse silloin maksaa mitään provisioita tai maksuja.

Myös omien tavaroiden lisääminen Kuinomaan muiden vuokrattavaksi on maksutonta.

Kuinoman lisäpalvelut

Kuinoma auttaa tarvittaessa. Lisäpalvelut on suunniteltu erityistilanteisiin, joissa omien tavaroiden lainaaminen muille olisi vaikeaa. Nämä lisäpalvelut tuotetaan mahdollisimman ekologisesti ja edullisesti.

Kuinoman lisäpalvelut ovat:
- Kuinoma Kuljetuspalvelu. Tuotteiden kuljetus mahdollisimman ekologisesti omistajan ja lainaajan välillä. Kuinoman Kuljetuspalvelu kuljettaa tavaroita sekä omalla lähialueellasi että kauemmaskin. Voit käyttää Kuinoman Kuljetuspalvelua luotettavana vaihtoehtona Postille, Matkahuollolle tai lähettipalveluille.
- Kuinoma Säilytyspalvelu. Säilytyspalvelussa olevia tuotteita saat vuokrattua muille silloinkin kun olet itse poissa. Tuote on hyvässä tallessa Kuinoman varastossa. Kuinoman hoitaa säilytysaikana kaikki toimitukset lainaajille ja muut lainauksen käytännön asiat. Tavarasi pääsevät käyttöön ja sinä saat vuokratuottoja tekemättä itse mitään.

Kuinoman toimitusalueet ja yhteistyökumppanit

Kuinoma pyrkii toimimaan kaikkialla Suomessa. Kuinoma tarjoaa Kuljetuspalvelua ja Säilytyspalvelua kaikkialla, missä Kuinomalla on nyt omat yhteistyökumppanit.

Kuinoman yhteistyökumppanit vastavat omalla alueellaan Kuinoma Kuljetuspalvelusta ja Kuinoma Säilytyspalvelusta. Lisäksi yhteistyökumppanit yrittävät edistää omalla alueellaan yhteisöllistä hyvien tuotteiden vuokraamista ja lainaamista.

Kuinoman nykyiset toimitusalueet ja Kuljetuspalvelun yhteistyökumppanit täältä. Kuinoma etsii uusia toimitusalueita ja yhteistyökumppaneita.

Jos uskot Kuinomaan ja haluat edistää Kuinoman toimintaa omalla alueellasi, niin laita sähköpostia osoitteeseen .

Yhteistyö Kuinoman kanssa

Kuinoma pyrkii olemaan avoin ja tekemään yhteistyötä kiinnostuneiden kanssa. Voit Kuinoman avulla toteuttaa haluamasi lainaus- ja vuokrausosion omaan verkkopalveluusi tai saada Kuinomaan omiin tarpeisiisi sopivan erityisosion. Tutustu yhteistyöhön Kuinoman kanssa.

Kuinoman teesit

Kuinoma uskoo omien tavaroiden vuokraamisen ja lainaamisen hyödyllisyyteen ja ekologisuuteen. Toiminnan taustalla on teesit, jotka ohjaavat Kuinoman toimintaa ja kehitystä. Lisätietoa Kuinoman ekologisista teeseistä löydät täältä.

Lainaa tai vuokraa
Sinä määrittelet miten lainaat omia tuotteitasi. Voit vuokrata niitä maksullisesti tai lainata ilmaiseksi laittamalla vuokrahinnaksi 0 euroa. Molemmissa tapauksissa toiminta on helppoa ja turvallista.
Aloita yhteistyö Kuinoman kanssa
Kuinoman avulla voit helposti lisätä turvallisen lainaus- ja vuokrausosion omaan verkkopalveluunsa. Voit myös toteuttaa Kuinomaan oman erityisosion omille vuokratuotteillesi. Samalla toimit ekologisesti ja edistät aidosti lainaamis- ja vuokraamiskulttuuria Suomessa.
Aloita yhteistyö Kuinoman kanssa
Ekologinen Kuinoma

Kuinoma vähentää uusien tuotteiden ostamista ja valmistamista.
Tietoa Kuinoman ympäristövaikutuksista

Lainaaminen on hauskaa

Kuinomaa julkaisee iloisten lainaajien haastatteluja ja tarinoita lainatuotteilla fiilistelystä.
Kuinoman kuukauden lainaajat

Lisää Deliciousiin
Liity Facebook-ryhmään

Ohjeita ja oppaita
Kuinoman rekisteriseloste
Kuinoman käyttöehdot
Yhteistyö Kuinoman kanssa
Kuinoman ja Omaoma Oy:n yhteystiedot ja yritysesittely