Kuinoma Säilytyspalvelu

Suuri määrä harrastustavaroita vie kotoa arvokkaita neliöitä. Usein on helpompaa siirtää harrastustavarat muualle hyvään varastoon. Kuinoma tarjoaa helppokäyttöistä säilytyspalvelua. Kuinomalla on Kuinoman toimitusalueilla käytössä hyvä, kuiva, lämmin, vartioitu ja vakuutettu varasto. Sinäkin saat tarvittaessa omat tavarasi Kuinoman varastoon säilytykseen.

Kuinoman säilytyspalvelu on käytettävissä Kuinoman toimitusalueilla. Jos asut Kuinoman toimitusalueen ulkopuolella et voi hyödyntää Kuoinoman säilytyspalvelua omille Kuinomaan laittamillesi tuotteille.

Kuinoman yhteyshenkilö toimittaa tuotteen aina suoraan varastosta

Jos tarvitset tuotteen itsellesi, niin teet vain normaalisti Kuinomassa varauksen omaan tuotteeseesi. Kuinoman yhteyshenkilö tuo tuotteen varastosta sinulle ja lopuksi hakee tuotteen sinulta takaisin varastoon.

Kaikille tuotteesi lainaajille säilytyksessä olevat tavarat toimitetaan automaattisesti Kuinoman toimituspalvelulla. Sinun ei tarvitse kuin hyväksyä tai hylätä tuotteisiisi tehdyt varaukset ja ottaa vastaan vuorarahat. Kuinoma toimittaa tuotteet suoraan varastosta lainaajille.

Kuinoman yhteyshenkilö tarkistaa tuotteen

Koska tuotteet toimitetaan varastosta lainaajille Kuinoman kuljetuspalvelun avulla, niin tuotteesi myös tarkistetaan ammattimaisesti aina kun niitä on lainattu. Kuinoman yhteyshenkilö tarkistaa tuotteen ja määrittää lainaajille tarvittaessa korvaushinnat lainan aikana aiheutuneista vahingoista.

Säilytyspalvelussa oleville tuotteille järjestämme myös tarvittavat huollot ja korjaukset, jos tuotteet ovat vahingoittuneet. Otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä ja kerromme millaista huoltoa tai korjausta me tuotteelle suosittelemme. Jos haluat toteuttaa kyseiset huoltotoimenpiteet, niin Kuinoman yhteyshenkilö toimittaa tuotteen huollettavaksi suoraan varastosta ja palauttaa tuotteen varastoon huollon jälkeen.

Kuinoman säilytyspalvelun hinnat

Kuinoman säilytyspalvelu maksetaan per tuote kuukausittain (eur/tuote/kk).

Hinta sisältää kuljetukset varaston ja sinun välillä 3 kertaa/kk. Voit siis ottaa tuotteen ilman lisämaksua 3 kertaa omaan käyttöösi joka kuukausi. Joka kerta tuote tuodaan sinulle varasosta ja noudetaan lopuksi sinulta takaisin varastoon.

Muut tuotteen toimitukset Kuinoman varastosta maksetaan Kuinoman Kuljetuspalvelun mukaisesti. Eli toimituksista varastosta lainaajille ja yli 3 omasta käyttökerrasta maksetaan Kuinoman Kuljetuspalvelun hintojen mukaan.

Kuinoman säilytyspalvelu on käytettävissä Kuinoman toimitusalueilla. Jos asut Kuinoman toimituspalvelun ulkopuolella voit käyttää säilytyspalvelua, mutta silloin joudut maksamaan postimaksun toimituksista aina kun haluat tuotteen omaan käyttöösi. Kuinoman säilytyspalvelu on kuitenkin helppo tapa saada tuote mahdollisten lainaajien lähelle suuriin kaupunkeihin, jos itse asut kauempana.

Kuinoman toimitusalueet
Kuinoman säilytyspalvelun hinnat eri tuoteryhmille