Kerro tuotteesta

Varaa tuote

Tuotekuvat
DSC_5995.JPG DSC_6002.JPGDSC_5998.JPG

Vuokraa matkailuauto Helsingistä, Lauttasaaresta
Matkailuautolla voit mennä mihin haluat ja majoittua silloin kuin siltä tuntuu. Et ole riippuvainen aikatauluista tai etukäteisvarauksista. Matkasuunnitelmia kannattaa toki tehdä mutta niitä voi tarvittaessa soveltaa. Meidän matkailuauton mukaan tarvitset vain henkilökohtaiset tavarat ja liinavaatteet, sillä hintaamme sisältyvään varustukseen kuuluu lähes kaikki mitä matkalla voit tarvita.

Kuvaus

Vuokrattava asuntoautomme tarjoaa loistavat tilat ja varustuksen mukavaan vapaa-ajanviettoon jopa viidelle hengelle (turvavyöistuinpaikat viidelle). Kokkaa, nauti oleilusta, katso televisiota, kuuntele musiikkia, istu ulkona ja nauti auringosta. Jos on kylmä niin sisällä on lämmintä, eikä vessahätäkään pääse yllättämään. Myös peseytyminen onnistuu suihkussa. Neljälle hengelle on valmiit vuoteet (parivuode perällä ja "hissivuode" keskellä), ja jos tarvitset lisää tilaa niin vielä löytyy mahdollisuus parin hengen majoittumiselle sohvaryhmästä rakennettavssa vuoteessa Tarvikkeet ja vapaa-ajan varusteet kulkevat mukana. Polkupyöriä mahtuu kyytiin, säilytystiloissa kulkevat mukana niin grilli, kalavehkeet kuin golfvarusteetkin. Sisällä on runsaasti säilytystilaa koko perheen matkavarusteille.
Matkailuauto on helppo ajaa ja nykyaikaisen tekniikan ansiosta kulku on myös taloudellista ja ympäristöystävällistä. Et tarvitse enstistä kokemusta asuntoautolla ajosta, ja ajamiseen riittää B-ajokortti. Lähtiessä annamme perusteellisen koulutuksen.

Kokonaisuutenaan matkailuautoilu on oiva pariskunnan tai koko perheen tapa olla yhdessä ja matkailla, olet vapaa menemään minne haluat ja silloin kuin haluat. Matkustamisen ja olemisen helppous on erityisesti lasten mieleen.... ja aikuisten ei tarvitse ahtaan takapenkin kitinöitä kuunnella. Matkailuautoilua on myös taloudellinen tapa matkailla, ei tarvita hotelleja eikä aina tarvitse turvautua ruokapaikkojen tarjontaan. Parhaimmillaan mieleenpainuvaa elämysmatkailua kuten sinä ja perheesi haluatte.

Matkailuauto on Rimor Europeo 87P Silverline vuosimallia 2011. Matkailuauto sijaitsee pääasiassa Helsingissä Lauttasaaressa, mutta luovutus voidaan tarvittaessa tehdä Joensuuhun.

Vuokrattava asuntoauto on varustettu Dometicin ilmalämpöpumpulla (ilmastointi), astiastolla (kattilat yms sekä ruokavälineet), tyynyt ja peitot. Asuntoauto on rekisteröity 5 hengelle ja nukkumapaikat valmiiksi 4 hengelle (max 6 hengelle), kaksi takana, sähköisesti laskettava kahden hengen vuode ylhäältä sekä tarvittaessa paikka myös ruokaluryhmän kohdalla.

Varustukseen kuuluu myös iso takatalli (nostettava sänky), automaattinen jääkaappipakastin, uuni, liesi, kaasuhälyytin, ohjaamon verhot, suihku, ohjaamon ilmastointi, varashälytin sekä peruutuskamera. Takana on polkupyöräteline kolmelle pyörälle radio sekä 19 tuumainen TV/DVD soitin (toimii myös ajonaikana). Lapsille löytyy kaksi istuinkoroketta sekä yksi nelipiste turvaistuin.

Perustietoa

Tuoteryhmä: Matkailuautot

Valmistaja: Rimor

Mallinimi: Europeo 87P Silverline

Valmistusvuosi: 2011

Tuotteen kunto

Toiminnallinen kunto:

Hyvä (uutta vastaava)

Yhteisön arvio:

Toiminnallista kuntoa ei ole vielä arvioitu

Sinun arviosi:

Kirjaudu sisään äänestääksesi

Ulkonäkö ja ulkoinen kunto:

Hyvä (uutta vastaava, vain täysin uuden tuotteen kiiltävyys poistunut)

Yhteisön arvio:

Ulkoista kuntoa ei ole vielä arvioitu

Sinun arviosi:

Tuotteen nykyarvo*:

1500 euroa
* Hinta, jolla samanlainen ja samassa kunnossa oleva tuote olisi nyt helposti ja nopeasti ostettavissa.

Yhteisön arvio:

Hintaa ei ole vielä arvioitu

Sinun arviosi:

Kirjaudu sisään äänestääksesi
Laina-ajan vahingonkorvaushinnat

Koko tuotteen korvaushinta*:

1500 euroa
* Tuotteen nykyarvo on aina ylin korvaushinta. Ylin korvaushinta maksetaan esim. tuotteen hukkuessa tai hajotessa kokonaan.
Lainaamiseen liittyvät tiedot

Lainan pituus:

3 - 14 vrk

Toimitustapa:

Nouto omistajalta (Helsinki, 00200)

Lainaushinnat normaalisti:

Sulje

Ensimmäiset 3 vrk:

97 €/vrk

Seuraavat 5 vrk (4. - 8. lainapäivä):

90 €/vrk

Seuraavat 10 vrk (9. - 18. lainapäivä):

80 €/vrk

Jatkopäivät 19. lainapäivästä eteenpäin:

-97 euroa/vrk (esim. ensimmäinen viikko 651 euroa)
Näytä tarkemmat tiedot

Lainaushinnat aikavälillä 01.06. - 31.08.:

Sulje

Ensimmäiset 3 vrk:

130 €/vrk

Seuraavat 5 vrk (4. – 8. lainapäivä):

106 €/vrk

Seuraavat 10 vrk (9. – 18. lainapäivä):

100 €/vrk

Jatkopäivät 19. lainapäivästä eteenpäin:

-130 euroa/vrk (esim. ensimmäinen viikko 814 euroa)
Näytä tarkemmat tiedot