Yhteistyö Kuinoman ja muiden verkkopalvelujen välillä

Kuinoma on avoin ja mahdollistaa monipuolisen yhteistyön. Kuinoman konseptia, teknologiaa ja ohjelmistoa voidaan siis hyödyntää sinunkin verkkopalvelussasi. Lisäksi Kuinoma.fi:hi voidaan toteuttaa sinun tarpeidesi mukaisia osioita ja toiminnallisuuksia.

Lainausosio sinun verkkopalveluusi käyttämällä Kuinoma Apia

Lainaamis- ja vuokraamistoiminnallisuudet palvelevat monipuolisesti sinun käyttäjiäsi. Ne ovat olleet monien verkkopalvelujen käyttäjien toivelistan kärjessä. Samalla sinun käyttäjästi voivat synnyttää huomattavia ekologisia säästöjä. Saat toteutettua omaan verkkopalveluusi turvallisen ja toimivan lainaus- ja vuokrausosion helposti ja nopeasti.

Turvallisen ja toimivan lainaus- ja vuokraosion toteutat omaan verkkopalveluusi käyttämällä Kuinoma Api -rajapintaa. Kuinoma Api on avoin rajapinta, jonka kautta voit esittää Kuinoman sisältöä omassa verkkopalvelussasi.

Kuinoma Api

Haluatko oman erityissivun Kuinomaan?

Kuinoman kumppaneille voidaan toteuttaa Kuinoman alle erityissivuja, joissa on listattuna kaikki kumppanin vuokralle tai lainaan tarjoamat tuotteet. Tuotteiden lisäksi sivulla on kumppanin esittely. Kuinoman kumppaniksi voivat tulla kaikki kiinnostavat ja vastuulliset yhdistykset, järjestöt ja yritykset. Jos olet kaupallinen vuokraamoyrittäjä, niin Kuinoman kumppanuus edellyttää vastuullisuutta ja ekologisuuden korostamista vuokratuotteiden valinnoissa sekä yrityksesi arvomaailman yleistä yhteensopivuutta Kuinoman kanssa.

Haluatko toimia Kuinoman Toimituspaikkana?

Voit perustaa omasta liikkeestäsi tai muusta toimipaikastasi Kuinoman Toimituspaikan. Toimimalla Kuinoman Toimituspaikkana saat Kuinoman käyttäjiä vierailemaan toimipaikkassasi. Ryhtymällä Kuinoman Toimituspaikaksi edistät omalla toiminnallasi lainauskulttuuria Suomessa.

Kuinoman lisäpalvelut

Kuinoman kumppanina voit toki hyödyntää Kuinoma Kuljetuspalvelua ja Kuinoma Säilytyspalvelua. Tarvittaessa Kuinoma siis hoitaa vuokratoimintasi logistiikan.

Ota yhteyttä

Kuinoma Api
  • Liitä Kuinoma nettisaitteihin, foorumeihin, keskusteluryhmiin,....
  • Toimiva ja turvallinen lainaus- ja vuokrausosio sinun verkkopalvelussasi.

Kuinoma Api

Kuinoman Toimituspaikat

Pyöritätkö kahvilaa tai kauppaa Nyt voit tehdä omasta kahvilastasi, kaupastasi, tapahtumapaikastasi tai toimistostasi Kuinoman Toimituspaikan.

Oman toimituspaikan lisääminen Kuinomaan

Ekologinen Kuinoma

  • Lainaaminen ja vuokraaminen vähentää uusien tuotteiden ostamista ja valmistamista. Liitä oma verkkoyhteisösi ilmastotalkoisiin.
Tietoa Kuinoman ympäristövaikutuksista