Kuinoma Api

Kuinoma Api on avoin ja yksinkertainen rajapinta, jolla toteutat verkkopalveluusi lainaus- ja vuokrausosion. Saat Kuinoma Apin avulla haettua haluamasi osiot ja tuotekokonaisuudet Kuinomasta.

Apin kautta Kuinoman sisältö näkyy osana omaa palveluasi. Lainaus- ja vuokraussivut näyttävät sinun palvelusi näköisiltä. Ne toimivat osana sinun palvelusi valikkoja ja navigointia.

Käyttäjät siirtyvät sinun palvelustasi oikeaan Kuinomaan vain tehdessään varauksen tai lisätessään uuden oman tuotteensa muiden lainattavaksi tai vuokrattavaksi. Muulloin he selailevat tuotteita ja niiden tietoja sinun sivustollasi.

Kuinoma Apin avulla sinä voit keskittyä toteuttamaan hienonnäköisen tavaroiden lainausosion. Kuinoma huolehtii lainaamisen ja vuokraamisen käytännöstä ja turvallisuudesta. Hieno Kuinoman Apin avulla tehty lainausosio edistää lainaamis- ja vuokraamiskulttuuria Suomessa. Tuo oma verkkopalvelusi mukaan ekologisiin ja yhteisöllisiin talkoisiin!

Toteutustapa ja tekniset ohjeet

Api hakee valmiin yksinkertaistetun html-koodin Kuinoman palvelimelta. Haettu koodi liitetään php-skriptillä oman sivustosi sivupohjiin.

Toimivaa toteutusta varten sinun on suunniteltava minkä näköisiä lainaus- ja vuokraussivut sinun palvelussasi olisivat. Lisäksi sinun muokattava sivuihin skripti, joka hakee sisältökoodin Kuinoman Apista ja muokkaa sen sivuillasi toimivaksi.

Apin toteutustapa ja käyttöohje

Ilmoita meille oma Kuinoma Api toteutuksesi

Lähetä meille tieto tekemästäsi Kuinoma Api lainausosiosta. Kerromme siitä eteenpäin, jotta Kuinoma Apin hyvä toteutus toisi uusia käyttäjiä verkkopalveluusi.

Ilmoita oma Kuinoma Api lainaussivustosi

Tee ihan oma lainauspalvelu
Kuinoman Api tuo hienon ja turvallisen lainaus- ja vuokrausosion omaan verkkopalveluusi.
Näytä omassa palvelussasi omat tuotteesi, haluamasi Kuinoman Ryhmä, joitakin Kuinoman osioita tai vaikka kokonainen laaja lainaus- ja vuokrauskokonaisuus. Kaikki onnistuu Kuinoma Apilla.
Ilmoita oma lainaussivustosi
Kerro meille tekemästäsi sivustosta, niin me kerromme siitä eteenpäin.
Ilmoita oma Kuinoma Api lainaussivustosi
Oma erityisosio Kuinomaan
Muista myös mahdollisuus saada Kuinomaan oma erityisosio sinun tuotteillesi.