Perusta oma Kuinoman Toimituspaikka

Voit perustaa omasta liikkeestäsi tai muusta toimipaikastasi Kuinoman Toimituspaikan. Toimimalla Kuinoman Toimituspaikkana saat Kuinoman käyttäjiä vierailemaan toimipaikkassasi. Kuinoman yhteisölliset käyttäjät ovat toivottuja asiakkaita.

Ryhtymällä Kuinoman Toimituspaikaksi edistät myös omalla toiminnallasi lainauskulttuuria Suomessa. Kuinoman Toimituspaikkana toimiminen on selvä merkki yrityksesi ekologisista arvoista ja ekologisuuden toteutumisesta käytännössä. Kuinoman Toimituspaikka tuo lisäarvoa brändiisi.

Toimituspaikan käytännön toteutus

Toimituspaikan käytännön toteutus on helppoa. Toimituspaikka ei ole juridisesti vastuussa toimituspaikkaan tuotavista tuotteista. Tuotteet ovat toimituspaikassasi olleessaankin aina tuotteen sinne tuoneen Kuinoman käyttäjän vastuulla.

Toimituspaikan ei tarvitse huolehtia tai tietää käyttäjien välisistä tuotteiden vuokrista tai esimerkiksi vahinkotilanteisiin liittyvistä vahingonkorvauksista. Kuinoman käyttäjät hoitavat kaikki sopimus- ja raha-asiat keskenään.

Toimituspaikan ei tarvitse olla erikseen auki Kuinoman käyttäjiä varten. Käyttäjät vierailevat toimipaikassasi sen normaaleina aukioloaikoina.

Päätät itse millaisia tuotteita sinun toimipaikkasi kautta voi toimittaa. Lisäksi päätät montako tuotetta toimipaikkaasi enimmillään mahtuu säilytykseen.

Päätät itse kuinka kauan tavara voi odottaa noutajaa toimipaikassasi. Jos jokin tavara on ollut liian pitkään toimituspaikassasi, niin Kuinoma noutaa se automaattisesti pois.

Voit koska tahansa kieltäytyä ottamasta tuotetta toimipaikkaasi. Voit myös helposti merkitä toimipaikan tilapäisesti täydeksi, jolloin käyttäjät eivät pääse valitsemaan sinun toimipaikkaasi vaihtoehdoksi tuotteen toimitukselle.

Vain selvän koodin syöttämistä

Sinun pitää vain syöttää toimituskoodeja toimipaikkasi Kuinoman sivulle. Käyttäjät kertovat aina toimituskoodin tulleessaan toimipaikkaasi. Syötettyäsi sen näet mikä tuote sinun pitäisi saada käyttäjältä tai mikä tuote sinun pitäisi luovuttaa käyttäjälle. Koko toiminta perustuu yksinkertaiseen toimituskoodien syöttämiseen. Mitään muuta ei tarvita. Ei henkilöllisyyden tarkistamisia, ei sopimuksia tai muuta monimutkaista.

Pienikin säilytyshylly riittää

Sinun ei tarvitse ottaa vastaan suurikokoisia tuotteita. Pienikin Kuinoman käyttäjien tuotteille varattu hylly riittää siis mainiosti palvelemaan Kuinoman käyttäjiä.

Kuinoman tuotteille varatun säilytyshyllyn tulee sijaita turvallisessa paikassa. Toimituspaikka ei ole juridisesti vastuussa tuotteista, mutta toimituspaikka sitoutuu silti säilyttämään niitä huolellisesti. Säilytyshyllyn tulisi siis sijaita tilassa, jonne pääsevät vain omat työntekijäsi. Tarvitset siis vain pienen vapaan hyllyn esim. takahuoneesta tai varastosta.

Lisää uusi oma toimituspaikka

Lisää oma toimituspaikka

Toimituspaikan lisääminen on helppoa ja nopeaa.

Lisää uusi oma toimituspaikka

Mikä olisi suosikki Toimituspaikkasi?

Haluaisitko toimittaa lainattavia tavaroitasi tai hakea muiden tavaroita lempikahvilastasi? Lähetä meille vinkki paikasta, jonka haluaisit toimivan myös Kuinoman Toimituspaikkana. Me otamme yhteyttä yrittäjään ja kerromma mahdollisuudesta.

Lähetä vinkki mahdollisesta toimituspaikasta