Kuinoma tarjoaa useita yhteistyömuotoja yrityksille. Voit hyödyntää Kuinomaa sekä oman yrityksesi vuokraustoiminnan kehittämisessä että yrityksesi työyhteisön tai verkkopalvelujen sisällön kehittämisessä.

Yrityksen vuokratuotteet Kuinomaan

Kuinoman yrityskumppaneille voidaan toteuttaa Kuinomaan omia erityisosiota, joissa on listattuna kaikki yrityksen vuokra- tai lainatuotteet. Tuotteiden lisäksi sivulla on yrityksesi esittely.

Oman erityisosion voivat saada Kuinomaan kaikki vastuulliset yritykset ja yhteisöt. Jos olet kaupallinen vuokraamoyrittäjä, niin oma erityisosio Kuinomassa edellyttää vastuullisuutta ja ekologisuuden korostamista vuokratuotteiden valinnoissa.

Lisätietoa yrityksen tuotteiden lisäämisestä Kuinomaan

Toimiva nettivuokraamo yrityksen internet-sivuille

Kuinomassa olevat vuokra- ja lainatuotteet näkyvät tarvittaessa helposti muuallakin kuin Kuinomassa. Sinun omille internet-sivuillesi voidaan siis lisätä toimiva nettivuokraamo-osio, jossa esitetään kaikki omat Kuinomassa olevat vuokra- ja lainatuotteesi. Niiden rinnalla voidaan esittää muitakin sinun valitsemiasi tuotteita koko Kuinoman valikoimasta. Näin saat toteutettua omille sivuillesi laajan ja käyttäjiä palvelevan nettivuokraamon.

Nettivuokraamo omille sivuillesi toteutetaan Kuinoman Api -rajapinnan avulla. Pyydä internet-sivujesi teknistä vastuuhenkilöä tutustumaan Kuinoman Apiin. Sen avulla toimivan nettivuokraamon lisääminen omille internet-sivuille on helppoa ja nopeaa.

Lisätietoa oman nettivuokraamon rakentamisesta Kuinoman Apin avulla

Oma toimipaikka Kuinoman Toimituspaikkana

Voit perustaa omasta liikkeestäsi tai muusta toimipaikastasi Kuinoman Toimituspaikan. Toimimalla Kuinoman Toimituspaikkana saat Kuinoman käyttäjiä vierailemaan toimipaikkassasi. Ryhtymällä Kuinoman Toimituspaikaksi edistät omalla toiminnallasi lainauskulttuuria Suomessa.

Kuinoman käyttäjät ovat erinomaisia asiakkaita esim. kaviloille, palvelupisteille tai virastoille. Kuinoman Toimituspaikkana palvelet heitä ja saat heidät omiksi tyytyväisiksi asiakkaiksesi.

Lisätietoa Kuinoman Toimituspaikoista

Yrityksen työntekijöiden välinen lainaaminen yrityksen intranetissä

Onko yrityksesi intranetissä suosittu palsta käytettyjen tavaroiden ostamiselle ja myymiselle?

Nyt kannattaa laajentaa intranetiä myös työntekijöiden väliseen lainaamiseen ja vuokraamiseen. Kuinoma auttaa sinua toteuttamaan työntekijöiden välisen omien tavaroiden lainaus- ja vuokrausosion omaan intranet-palveluusi.

Omien tavaroiden lainaaminen työkavereiden kesken lähentää työkavereita. Lisäksi tavaroiden lainaaminen luo luonnollisella tavalla luottamusta ja yhteisöllisyyttä omaan työyhteisöön.

Lisätietoa yrityksen intranetin työntekijöiden lainauspalvelusta

Kuinoman lisäpalvelut

Kuinoman yrityskumppanina voit toki hyödyntää Kuinoma Kuljetuspalvelua ja Kuinoma Säilytyspalvelua. Tarvittaessa Kuinoma siis hoitaa myös vuokratoimintasi logistiikan. Kuinoma on avain ammattimaiseen helppoon lainaus- ja vuokraustoimintaan.

Ota yhteyttä