Yrityksen työntekijöiden välinen lainaaminen yrityksen intranetissä

Monen yrityksen intranetissä on suosittu palsta käytettyjen tavaroiden ostamiselle ja myymiselle. Pieni kaupankäynti omien työkavereiden kanssa on helppoa ja turvallista. Fyysinen työpaikka helpottaa logistiikkaa ja henkinen työyhteisö takaa luotettavuuden.

Työntekijöiden välinen tavaroiden lainaaminen ja vuokraaminen on vielä hauskempaa ja järkevämpää! Työpaikat ovat erinomaisia yhteisöjä omien tavaroiden lainaamisessa.

Perustamalla lainaus- ja vuokrausosion intranetiin autat työntekijöitäsi. Osiosta tulee varmasti suosittu ja tykätty.

Perustamalla lainaus- ja vuokrausosion intranetiin autat yritystäsi. Lainaustoiminta lähentää työntekijöitä toisiinsa. Se lisää työntekijöiden välistä kanssakäymistä ja luottamusta. Työkaveri, jonka tavaroita olet lainannut on läheinen työkaveri. Työkaveri, joka on lainannut sinun omia tavaroitasi on läheinen työkaveri. Yhteisöllistä lainaamista harrastava työyhteisö on lämmin, läheinen ja luottamuksellinen työyhteisö. Tavaroiden lainaaminen tuo samalla työntekijöiden arkea ja kotia luontevasti työpaikalle.

Ekologinen toimintatapa

Yhteisöllinen tavaroiden jakaminen on ekologista. Se on yksi konkreettisimpia tapoja vähentää turhaa tavaroiden ostamista ja valmistamista. Samalla se tukee palvelutalouden kasvua kehittämällä paljon käytettyjen tavaroiden erilaisia huoltopalveluja.

Kuinoman avulla saat tiedon siitä, kuinka paljon yrityksesi työntekijät jakavat tavaroita keskenään. Tätä tietoa voit käyttää kun kerrot työyhteisösi ekolgisuudesta.

Tarinoita ja sisältöä

Yhteisöllinen tavaroiden jakaminen on hauskaa. Tavaroiden avulla tehdään vapaa-aikana mukavia tai tärkeitä asioita. Jokaisesta käyttökerrasta on kerrottavaa.

Kuinoma auttaa keräämään tarinoita työntekijöiden tavaroiden jakamisesta. Autamme haastattelemaan tavaroiden omistajia tai lainaajia, tai välitämme yritykselle tietoja, joiden avulla yrityksen sisäisen viestinnän henkilöt voivat haastatella sopivia työntekijöitä.

Tarinat tavaroiden lainaamisesta työntekijöiden välillä ovat hyvää sisältöä intranetiin, henkilöstölehtiin ja asiakaslehtiin. Tarinoiden avulla rakennat yrityskuvasi ekologisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Ota yhteyttä