Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelu helpottaa vuokraamojen toimintaa entisestään. Palvelun avulla vuokraamon ei tarvitse itse huolehtia maksujen laskuttamisesta tai vahingonkorvauksien ennakkotakuista. Kuinoma hoitaa yhdessä laskutuskumppaniensa kanssa kaiken maksuihin liittyvän.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelulla maksetaan ja varmistetaan helposti ja luotettavasti kaikki vuokraukseen liittyvät maksut - vuokrahinnat, lisämaksut (kuljetuslisät,...) ja mahdolliset vahingonkorvaukset.

Kuinoman Maksu- ja Vahingonkorvauspalvelussa Kuinoma varmistaa kaikkien maksujen maksukyvyn laskutuskumppaninsa (esim. Svea Ekonomi) avulla. Saatte siis jo etukäteen ennen vuokrauksen alkua täyden varmuuden myös mahdollisten isojenkin vahingonkorvausten maksujen onnistumisesta vuokrauksen lopussa.

Vuokrauksen lopussa vuokraamo saa automaattisesti maksut suoraan tililleen. Asiakas saa laskun, jonka avulla voi kerralla helposti maksaa maksut tavallisena laskunmaksuna verkkopankissaan. Laskuun liittyy myös lisämahdollisuus maksaa lasku osamaksuna. Vuokraamona saat maksut tilillesi kerralla vaikka asiakas valitsisikin osamaksuvaihtoehdon.

Lisätiedot ja ehdot