Suksiboksi Thule Pacific 700 Pacific 700 (Koko (cm): 232x70x40)

Vuokrataan suksiboksi Thule Pacific 700 lukittava.

Tarvittaessa vuokrataan erikseen Thule lukittavat taakkatelineet, kattokaidemallia.

Suksiboksissa helppo kiinnitysmekanismi kattotelineisiin. Kaikkien lukitusten avaus kerralla samasta lukosta, helppo käyttää.

Koko (cm): 232x70x40
Sisämitat (cm): 226x62
Maks. suksen mitta: 220cm
Paino (kg): 15
Tilavuus (l): 410
Kantavuus (kg): 50

Boksi on pikakiinnikkeillä, niin saa nopeasti kiinni taakkatelineisiin.

Vuokra eur 30,-/viikonloppu ja eur 50,-/viikko + lisäpäivät eur 10,-/päivä.

Tarvittaessa vuokraan auton kattokaiteisiin sopivat Thule taakkatelineet eur 10,-/viikonloppu ja eur 20,-/viikko + lisäpäivät eur 5,-/päivä

Pidemmät vuokrat voidaan sopia erikseen.

Maksu käteisellä noudettaessa.

Sijainti: Rastaala, Espoo

Vinkkejä suksiboksi asentamiseen:
Suksiboksi kannattaa asentaa jompaankumpaan laitaan auton katolla. Tämä helpottaa boksin pakkaamista. Pääsääntöisesti boksit asennetaan apumiehen puolelle.

Suksiboksi kannattaa asentaa mahdollisimman eteen auton katolla, jotta takaluukku aukeaisi mahdollisimman paljon. Joissakin automalleissa suksiboksi rajoittaa takaluukun aukeamista.

Suksiboksi asennetaan auton katolle kattotelineisiin. Mikäli autossasi on siirrettävät kattotelineet, niin asenna ensiksi kattotelineet katolle ja sen jälkeen nosta suksiboksi niiden päälle. Hae kattotelineille oikea paikka auton katolta ja kiristä boksi kiinni. Tämän jälkeen kiristä kattotelineet.

Mikäli autossasi on kiinteät paikat kattotelineille, niin asenna ensimmäisenä kattotelineet hyvin auton katolle ja sitten nosta suksiboksi niiden päälle. Kiristä tämän jälkeen boksi kiinni kattotelineisiin.

Vinkkejä suksiboksin käyttöön:
Suksiboksi on kuivaa, mutta kylmää lisäsäilytystilaa auton katolla. Sinne voi huoletta pakata myös muitakin matkatavaroita.

Ajon aikana kaikkien tavaroiden tulee olla kiinnitettynä suksiboksin rakenteisiin kiristysliinoilla (kiristysliinat suksiboksin sisällä valmiina).

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 50 (7 päivää)
paikka
02620 Espoo