Tunturisukset Madshus Glittertind, Alfa Skarvet -monot (Sukset 195 cm ja monot 45)

Täydellinen paketti tunturivaellukselle, jolla on takana kuusi pidempää hiihtovaellusta vuosina 2013 - 2018 ja siten hyväksi todettu (noin 80 kg ja 176 cm).

Monipuolinen Glittertind eräsuksi (195 cm) täyspitkällä metallikantilla. Suksi sopii erityisesti tunturimaastoon. Metallikantin ansiosta tuntureilta laskeutuminen on todella mukavaa. Suksen pohja on helposti voideltavissa ja siinä voiteet pysyvät paremmin kuin tavallisten eräsuksien pohjassa.

Alfa Skarvet NNN BC Gore-Tex – erittäin korkealaatuinen Rottefella NNN BC -siteeseen sopiva vaellushiihtomono (koko 45). Mukavat ja erittäin lämpimät. Soveltuvat oivallisesti myös retkiluisteluun

Madshus Intelligrip Skin on luistava nousukarvatyyppi tunturihiihto- ja latusuksiin. Pieneen pakkautuvassa ja keveässä nousukarvassa karva on vain suksen pitoalueen tuntumassa ja sen etupuolella hyvin luistava suksenpohjamuovi. Tämä nousukarva kiinnittyy suksen kärkeen metallilenkillä ja pysyy suksea vasten jatkuvakäyttöisellä liimalla. Kiinnitä suksen pohjaan pidempään nousuun ja pakkaa taskuun laskun ajaksi. Rakenne takaa hyvän luiston, joten tasamaatkin etenee kohtuu luistolla vaikka karvat ovatkin suksissa paikoillaan.

Rottafella siteet ja armeijan käytössä testaamat umpihankisauvat (145 cm)

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 39 (3 päivää), 7 päivää EUR 79
paikka
00740 Helsinki