Liukulumikengät Altai Skis Hok (145 cm)

Myyntipuhe lainattu Partioaitan sivuilta:

Altai Skis HOK 145 cm + X-Trace-side - ""Sliding snowshoe"" eli liukulumikenkä, yhdistää suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet.

HOK on käyttötuntumaltaan ketterä, ylämäessä sillä on absoluuttinen pito pohjaan upotetun nousukarvan ansiosta ja alamäessä se liukuu hallitusti sekä ohjautuu helposti. Metsäisessä ja mäkisessä maastossa HOKilla on helppo ja mukava edetä.

HOK soveltuu kaikille, lasten kanssa liikkuvasta perheenäidistä aktiiviseen luonnossa liikkujaan ja metsästäjästä metsäammattilaiseen. Suksen runkoon on istutettu ruuvikierre -insertit, jotka mahdollistavat Nordic Norm standardin mukaisten retkisiteiden asentamisen. Parhaimmillaan HOK on X-Trace monitoimisiteen kanssa, jolloin käyttäjä voi valita haluamansa talvijalkineet ja yksi side ja suksi sopii lähes kaiken kokoisille kengille ja käyttäjille.

HOK on uudenlainen ajattelutapa metsäsuksesta. Suksenpohja takaa luiston, pohjaan upotettu nousukarva pidon, teräskantit tuovat vakautta, lyhyt mitta ketteryyttä, rungon leveys kantaa hiihtäjää. HOKia X-Trace-siteellä on erittäin helppo käyttää, erillisiä hiihtokenkiä ei tarvita, sukset mahtuvat auton matkatavaratilaan tai mooottorikelkan kyytiin.

HOK 145: Pituus 148cm, kärki 123,5mm, vyötärö: 110mm, kanta 122,7mm

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 25, 3 päivää EUR 50, 7 päivää EUR 90
paikka
20810 Turku