Lapsiahkio Fjellpulken Barnepulk, lasten ahkio

Syksyllä 2019 ostettu Fjellpulkenin lapsiahkio, joka kulkee kevyesti latu-uralla ja turvallisesti umpihangessa kaatumista ehkäisevien sivukaarien ansiosta. Suoja/kuljetuspussi mukana.

Ahkiossa on turvallisuutta lisäävä tuulilasi korkealaatuisesta polykarbonaatista. Tuulilasin alumiiniset vahvistukset takaavat lapsen turvallisuuden. UV-suojattu tuulilasi taittuu lapsen suojaksi mahdollisissa ahkion kaatumisissa. Ahkion ulkosivuilla on kaatumista ehkäisevät kaaret. Jos ahkio kuitenkin jostain syystä pääsisi kaatumaan, toimii tuulisuojus lapsen turvana. Ahkion kaatuessa se kaartuu selkänojaa vasten ja lapsi jää ahkion sisään turvaan. Ahkion suojakangas on veden- ja tuulenpitävää, mutta silti hengittävä. Siinä on integroitu myrskykuomu. Jos keli muuttuu pahaksi, suojakangas on mahdollista nostaa ylös, jolloin sivutuuli ei pääse lapseen käsiksi. Suojus on mahdollista nostaa kiinni tuulilasiin, jolloin lapsi jää sisätiloihin nautiskelemaan mukavasta kyydistä. Ahkion sisällä on pehmeä vettä hylkivä ja lämpöeristetty matto, jossa on liukumista estävä pinnoite. Säädettävä selkänoja on tehty pehmeästä lämpöeristävästä vaahtomuovista. Selkänoja antaa erinomaisen tuen lapsen selälle ja niskalle. Luonnollisesti mukana on myös turvavyöt. Lapsen nukahtaessa ahkioon, on selkänoja mahdollista säätää loivaan makuuasentoon. Ahkion takaosassa on säilytystilaa. Säilytystilaa on runsaasti myös ahkion etuosassa. Säilytystiloihin pääsee helposti käsiksi suojuksessa olevien kaksisuuntaisten vetoketjujen kautta.

Mitat:
Pituus 131 cm
Leveys 53 cm

Korkeus 50 cm

Paino 11kg
Varastoitaessa korkeus ilman tuulilasia on 30 cm

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Syksyllä 2019 ostettu Fjellpulkenin lapsiahkio, joka kulkee kevyesti latu-uralla ja turvallisesti umpihangessa kaatumista ehkäisevien sivukaarien ansiosta. Suoja/kuljetuspussi mukana.
Vuosimalli / valmistusvuosi: 
2 019
Hintayhteenveto
alkaen EUR 20 (2 päivää), 3 päivää EUR 28, 7 päivää EUR 60
paikka
33720 Tampere