Satelliittiviestilaite Garmin InReach Mini

"Kädessä pidettävä erittäin pieni satelliittiviestintälaite, jossa täysi maailmanlaajuinen Iridium-satelliittikattavuus.

Tämä vain 100 grammaa painava satelliittikäsilaite on tarkoitettu ulkoilijoille, jotka haluavat kulkea kauas ja kerätä kokemuksia tinkimättä läheistensä mielenrauhasta. inReach tarjoaa viestinnän, sijainnin jaon, navigointiominaisuudet ja keskeiset SOS-toiminnot kaikkialla seikkailijoille, jotka haluavat päästä kauas kaikesta maalla, vesillä tai taivaalla.

Nämä kaikkialla toimivat laitteet hyödyntävät maailmanlaajuista Iridium-satelliittiverkkoa. Niillä voit lähettää tekstiviestejä mihin tahansa matkapuhelinnumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin, ja samalla voit seurata edistymistäsi ja jakaa sijaintisi GPS-toiminnon ansiosta. Voit myös julkaista yhteisöpalveluissa tai viestiä inReach-laitteiden välillä, kun olet liikkeellä.
Jos olet vaaratilanteessa, voit myös laukaista inReach-laitteella SOS-kutsun aina avoimeen seurantakeskukseen, antaa lisätietoja hätätilanteen luonteesta ja saada varmistuksen, kun apu on matkalla."

ks koko kuvaus
https://www.partioaitta.fi/garmin-inreach-mini-orange-2045903/?sku=24000...
https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/592606

tuotteen satellittisopimusta ei todennäköisesti ole aktivoitu vuokrausajankohtana (kuukausiperusteinen sopimus) eli vuokran lisäksi maksat vähintään 1kk palvelusopimuksen (esimSafety Plan 19,99 €/kk joka sisältää rajatomat SOS-toiminnot, rajattomat esimääritetyt vakiovietit sekä 10kpl tekstiviestejä)

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 50 (7 päivää)
paikka
15950 Lahti