Lumivyöryreppu Black Diamond Jetforce 28 (S/M)

Yhden viikon käytetty maaliskuussa 2018, ei laukaistu kertaakaan. Omassa käytössä vain pari viikkoa kaudessa.

Halutessasi voit koelaukaista repun, unhan pakkaat sen ohjeiden mukaisesti.

Tarvittaessa mukaan myös Piepsin DSP Sport-setti (piippari, lapio ja sondi):

http://www.kuinoma.fi/tuotteet/27518

Black Diamond Halo-lumivyöryreppu Jetforce-teknologialla varustettuna. Halo sopii erinomaisesti pidemmille päiväreissuille. Lumivyöryreppu lisää turvallisuuttasi vaeltaessasi erämaassa ja lumivyöryalttiilla alueella.

Jetforce-teknologia on Black Diamondin ja Piepsin kehittämä mullistava systeemi, joka käyttää jet-fan täyttötekniikkaa. Turvatyyny on uudelleen pakattava ja uudelleen ladattava. Akkukäyttöinen elektroninen systeemi tekee repusta käyttäjäystävällisemmän ja helppokäyttöisemmän. Sagassa on sekä suksi- että lumilaudankantosysteemin. Lisäksi siinä on kiinnitys jäähakulle ja HiLo-kypäräpidike, tasku lantiovyössä ja repun sisällä erillinen tavaratasku.
- Sisäänrakennettu Jetforce-teknologia: ladattava, käyttäjäystävällinen ja kestävä
- reACTIV-kantojärjestelmä ja SwingArm-olkaviillekkeet
- Materiaali: 840d Ballistic Nylon, 210d Ripstop Nylon, 315d Cordura®
- Tilavuus 28L
- Paino 3.4 kg

JetForce
Turvatyynyn voi laukaista lukemattomia kertoja ja jokaisen käynnistyksen yhteydessä Pieps-automatiikka tarkistaa järjestelmän automaattisesti. Turvatyynyssä on ladattava lithium-ion -akku, joka mahdollistaa laukaisun jopa neljä kertaa per lataus. Tyyny on helppo pakata takaisin reppuun. Jet-fan täyttää 200 litraisen turvatyynyn 4 sekunnissa ja se tyhjentyy automaattisesti 3 minuutin kuluttua luoden mahdollisen ilmataskun. Laukaisukahvassa on LED-valot, jotka kertovat akun varaustilan ja jäljellä olevien laukaisujen määrän. Noin 50 käyttöönottoa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 580 x 190 mm.

Linkki tuotekuvaukseen:

https://varuste.net/Black+Diamond+Halo+28+Jetforce+Avalanche+Airbag+Pack...

Jetforce 28
Koko: