GPS-laite Garmin InReach Mini

Kaksisuuntainen Iridium-sateliittiverkossa toimiva viestintälaite ja GPS. Voit lähettää InReachillä tekstiviestejä sateliittien kautta puhelimiin tai sähköposteihin, vaikka et olisi matkapuhelinverkossa. Voit myös hälyttää apua SOS-painikkeella kansainvälisestä GEOS-hätäkeskuksesta. Laite ei ole satelliittipuhelin, eli sillä ei voi soittaa puheluita satelliittien kautta, mutta voit lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja satelliittien kautta. Voit myös tilata säätiedot suoraan laitteeseen. Paino 100g.

Tämä laite on paras henkivakuutus kun olet maktapuhelinverkkojen ulottumattomissa. Iridium-satelliittiverkko on ainoa satelliittijärjestelmä, joka kattaa koko maapallon. Esimerkiksi SPOT-paikantimilla ei välttämättä ole kattavuutta Lapissa tai jyrkillä rinteillä.

Laitteen akunkesto on erittäin hyvä: 10 päivän vaelluksella akusta kului vain 30%, kun laitteella lähetti 2-3 tekstiviestiä päivässä ja tilasi säätietoja noin kerran päivässä. Saat halutessasi mukaan myös 3350 mAh varavirtalähteen, jolla voit ladata laitetta.

Lisätietoja: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/592606
Hyviä kuvia: https://hikingguy.com/hiking-gear/in-depth-garmin-inreach-mini-review/
Käyttöohjeet: http://static.garmin.com/pumac/inReach_mini_OM_EN.pdf

*** TÄRKEÄÄ TIETOA SATELLIITTILIITTYMÄSTÄ ***

Laitteen käyttö edellyttää satelliittisopimusta, joka on aktivoitu vuokranantajan luottokortilla. Vuokraamalla tuotteen sitoudut kattamaan sen käytöstä aiheutuvat kulut tuotekuvissa olevan sopimuksen mukaisesti. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman sopimuksen tekemistä. Jos haluaisit tehdä itse satelliittiliittymäsopimuksen Garminin kanssa, olisivat sen aloituskustannukset vähintään 75€ (aktivointi 24,99€ + Freedom-vuosimaksu 29,99€ + kuukausimaksu 19,99€ ks. https://explore.garmin.com/fi-FI/inreach/#subscriptions). Saat siis satelliittiliittymän huomattavasti edullisemmin vuokraamalla laitteen kuin ostamalla sen uutena.

Ennen kun noudat laitteen, sinun tulee täyttää ja lähettää minulle oheisen linkin tiedot, jotka synkronoin laitteeseen ja Garminille. Näillä tiedoilla mm. GEOS-hätäkeskus hälyttää sinulle apua, jos painat SOS-painiketta. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman tietojen täyttämistä. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.

Sopimus ja lisätiedot: http://mularit.net/Satelliittiliittyman_aktivointitiedot.doc

*** HINNASTO ***

1 pvä: 50€
2 pvä: 54€
3 pvä: 58€
4 pvä: 62€
5 pvä: 66€
6 pvä: 70€
7 pvä: 74€
8 pvä: 78€
9 pvä: 82€
10 pvä: 86€
11 pvä: 90€
12 pvä: 94€
13 pvä: 98€
14 pvä: 102€
jne... + lähetetyt viestit (katso kuvat)

Vuokra-aika alkaa sinä päivänä, kun noudat laitteen, ja päättyy, kun saan sen takaisin. Laitteen hakeminen sovittua myöhemmin tai palauttaminen sovittua aiemmin ei kuitenkaan pienennä vuokraa.

Jos Kuinoman varaussivu ei jostain syystä toimi, lähetä varaus minulle sähköpostitse: mikko (ät) mularit.net
Vain nouto Helsingin Lauttasaaresta. Laite sijaitsee aivan Lauttasaaren metroaseman vieressä. Palautus mahdollista postitse.

Tarvitsetko myös...
...telttaa? http://www.kuinoma.fi/tuotteet/25682
...jäätikkö- ja kiipeilyvarusteita? http://kuinoma.fi/fi/tuotteet/6987

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Vuosimalli / valmistusvuosi: 
2 018
Hintayhteenveto
alkaen EUR 50, 3 päivää EUR 58, 7 päivää EUR 74
paikka
00200 Helsinki