GPS-laite Garmin InReach Mini

KUINOMAN LOPETTAESSA OLEN SIIRTYNYT TORIIN:
https://www.tori.fi/uusimaa/GPS_laite_Garmin_InReach_Mini_88764498.htm

***

Kaksisuuntainen Iridium-sateliittiverkossa toimiva viestintälaite ja GPS. Voit lähettää InReachillä tekstiviestejä sateliittien kautta puhelimiin tai sähköposteihin, vaikka et olisi matkapuhelinverkossa. Voit myös hälyttää apua SOS-painikkeella kansainvälisestä GEOS-hätäkeskuksesta. Laite ei ole satelliittipuhelin, eli sillä ei voi soittaa puheluita satelliittien kautta, mutta voit lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja satelliittien kautta. Voit myös tilata säätiedot suoraan laitteeseen. Paino 100g.

Tämä laite on paras henkivakuutus kun olet maktapuhelinverkkojen ulottumattomissa. Iridium-satelliittiverkko on ainoa satelliittijärjestelmä, joka kattaa koko maapallon. Esimerkiksi SPOT-paikantimilla ei välttämättä ole kattavuutta Lapissa tai jyrkillä rinteillä.

Laitteen akunkesto on erittäin hyvä: 10 päivän vaelluksella akusta kului vain 30%, kun laitteella lähetti 2-3 tekstiviestiä päivässä ja tilasi säätietoja noin kerran päivässä. Laitetta voi ladata miniUSB-johdolla.

Lisätietoja: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/592606
Hyviä kuvia: https://hikingguy.com/hiking-gear/in-depth-garmin-inreach-mini-review/
Käyttöohjeet: http://static.garmin.com/pumac/inReach_mini_OM_EN.pdf

Laitteen käyttö edellyttää satelliittisopimusta, joka on aktivoitu vuokranantajan luottokortilla. Vuokraamalla tuotteen sitoudut kattamaan sen käytöstä aiheutuvat kulut tuotekuvissa olevan sopimuksen mukaisesti. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman sopimuksen tekemistä. Vertailun vuoksi: jos haluaisit tehdä itse satelliittiliittymäsopimuksen Garminin kanssa, olisivat sen aloituskustannukset vähintään 95€ (aktivointi 34,99€ + Freedom-vuosimaksu 39,99€ + kuukausimaksu 19,99€ ks. https://explore.garmin.com/fi-FI/inreach/#subscriptions).

Ennen kun noudat laitteen, sinun tulee täyttää ja lähettää minulle oheisen linkin tiedot, jotka synkronoin laitteeseen ja Garminille. Näillä tiedoilla mm. GEOS-hätäkeskus hälyttää sinulle apua, jos painat SOS-painiketta. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman tietojen täyttämistä. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.

Sopimus ja lisätiedot: http://mularit.net/Satelliittiliittyman_aktivointitiedot.doc

Vuokra-aika alkaa sinä päivänä, kun noudat laitteen, ja päättyy, kun saan sen takaisin. Laitteen hakeminen sovittua myöhemmin tai palauttaminen sovittua aiemmin ei kuitenkaan pienennä vuokraa.

Vain nouto Helsingin Lauttasaaresta. Laite sijaitsee aivan Lauttasaaren metroaseman vieressä. Palautus mahdollista postitse.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Omavastuu: 
380,00 €
Vuosimalli / valmistusvuosi: 
2 018
Hintayhteenveto
alkaen EUR 50, 3 päivää EUR 58, 7 päivää EUR 74
paikka
00200 Helsinki