GPS-laite Garmin InReach Mini

Kaksisuuntainen Iridium-sateliittiverkossa toimiva viestintälaite ja GPS. Voit lähettää InReachillä tekstiviestejä sateliittien kautta puhelimiin tai sähköposteihin, vaikka et olisi matkapuhelinverkossa. Voit myös hälyttää apua SOS-painikkeella kansainvälisestä GEOS-hätäkeskuksesta. Laite ei ole satelliittipuhelin, eli sillä ei voi soittaa puheluita satelliittien kautta, mutta voit lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja satelliittien kautta. Voit myös tilata säätiedot suoraan laitteeseen. Paino 100g.

Tämä laite on paras henkivakuutus kun olet maktapuhelinverkkojen ulottumattomissa. Iridium-satelliittiverkko on ainoa satelliittijärjestelmä, joka kattaa koko maapallon. Esimerkiksi SPOT-paikantimilla ei välttämättä ole kattavuutta Lapissa tai jyrkillä rinteillä.

Laitteen akunkesto on erittäin hyvä: 10 päivän vaelluksella akusta kului vain 30%, kun laitteella lähetti 2-3 tekstiviestiä päivässä ja tilasi säätietoja noin kerran päivässä. Saat halutessasi mukaan myös 3350 mAh varavirtalähteen, jolla voit ladata laitetta.

Lisätietoja: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/592606
Käyttöohjeet: http://static.garmin.com/pumac/inReach_mini_OM_EN.pdf

***
TÄRKEÄÄ TIETOA SATELLIITTILIITTYMÄSTÄ
***

Laitteen käyttö edellyttää satelliittisopimusta, joka on aktivoitu vuokranantajan luottokortilla. Vuokraamalla tuotteen sitoudut kattamaan sen käytöstä aiheutuvat kulut tuotekuvissa olevan sopimuksen mukaisesti. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman sopimuksen tekemistä. Jos haluaisit tehdä itse satelliittiliittymäsopimuksen Garminin kanssa, olisivat sen aloituskustannukset vähintään 49,98€.

Ennen kun noudat laitteen, sinun tulee täyttää ja lähettää minulle oheisen linkin tiedot, jotka synkronoin laitteeseen ja Garminille. Näillä tiedoilla mm. GEOS-hätäkeskus hälyttää sinulle apua, jos painat SOS-painiketta. Laitetta ei ole mahdollista vuokrata ilman tietojen täyttämistä. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.

Sopimus ja lisätiedot: http://mularit.net/Satelliittiliittyman_aktivointitiedot.doc

***

Jos Kuinoman varaussivu ei jostain syystä toimi, lähetä varaus minulle sähköpostitse: mikko (ät) mularit.net
Laite sijaitsee 5-10 minuutin kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemasta.

Tarvitsetko myös...
...telttaa? http://www.kuinoma.fi/tuotteet/25682
...jäätikkö- ja kiipeilyvarusteita? http://kuinoma.fi/fi/tuotteet/6987

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Vuosimalli / valmistusvuosi: 
2 018
Hintayhteenveto
alkaen EUR 50 (4 päivää), 7 päivää EUR 65
paikka
02120 Espoo