Retkeily DD Hammocks Moon Hammok Single

Tästä setti syys-talvi retkeilyyn. Vuokrataan yhdessä riippumatto, alushuopa ja tarppi eli sadesuoja. Miltä tuntuisi nukkua raikkaassa syksyisessä/talvisessa säässä, ei enää itikoita eikä muitakaan ölliäisiä kiusaamassa.

Alushuopa tekee riippumatossa yöpymisen / lepäilyn astetta mukavammaksi. Tämä mainio lisävaruste kiinnitetään riippumattoon niin että se on kevyesti ulkopuolella. Peitteeseen jää ilmaa joka toimii eristeenä toisin kun makuupussit jotka litistyvät ja siten eristyskyky häviää oman painon alla. Alushuopa tekee nukkujalle lämpimän pesän kun kiristät sivuilla olevat kuminauhat sopiviksi.
Huomioi että alushuopa kiinnitetään riippumaton päihin, ei puihin jossa riippumatto on kiinni. Se ei saa olla kireänä riippumaton alla vaan kevyesti mukailla muotoja niin että ilmakerros säilyy. Riippumaton pituuden mukaan keksit varmaan parhaan kiinnitystavan niin että se tosiaan ei maatessa ole kireällä riippumaton alla. (Lisälämmikkeeksi voi sen untuvaisen taukotakin laittaa alushuovan ja riippumaton väliin, kevyesti!).

Kokeile vaikka päiväretkellä. Tällä tarkenee n. miinus 5 asteeseen ja kylmemmälläkin kun muu varustus on asianmukainen.
Kuvattu molemmat yhdessä omassa pihassa riippumattotelineessä, laitan myöhemmin paremmat kuvat.

Riippumatto:
Laskuvarjokankainen riippumatto yhdelle hengelle. Kevyt ja kätevä kuljettaa. Makuupituus 2,90 m, leveys 1,50 m, kokonaispituus 3,20 m. Paino vain 480 g, kantavuus 160 kg. 2kpl räikkähihnoja tulee mukaan riippumaton ripustamiseen. Puun rungon ja kiinnitysnarujen/hihnojen suojaksi mukana pehmikkeet. Väri vihreä.

Alushuopa:
DD Hammockin alushuopa (underquilt/underblanket). Alushuopa riippumatolle. Paino 950 gr. Tarkenee -5 asteeseen kun muu varustus on sään mukainen. Koko 124x 200. Pussin koko peite sisään pakattuna korkeus 38cm, ympärys 59cm. Kahdeksan hakaa joustavissa kuminauhoissa kiinnitystä varten. Metsänvihreä.

Sadesuoja/tarppi:
Koko 3 x 3m, paino n. 800gr, materiaali: 210T päällystetty polyesteri, sateenkestävyys: yli 3000mm.
Mukana 6 kpl naruja ja 6kpl kiiloja omassa pussissa. Koko setti pakattuna omaan pussiin. Tästä saa tehtyä myös laavun tms. rakennelman. Kiinnityslenkkejä reunoissa yht. 8, kaikissa kulmissa ja sivujen keskellä. Väri vihreä, toinen puoli hopea.

Näistä makuupussi ja alushuopa kaksi kertaa kätetty, tarppi uusi.

Vahingonkorvausosio on niin hankalasti käytettävä että korvaukset tässä:
Koko setti, teltta, underquilt ja tarppi käyttökelvoton tai häviää 170,00
Alle 10cm reikä joka on paikattavissa 20,00. Riippumato tai tarppi pesukunnossa 15,00. Alushuopa pesuun 20,00.
Hukassa tai käyttökelvoton riippumatto 35,00, alushuopa 100,00 tai tarppi 45,00.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 26 (3 päivää), 7 päivää EUR 30
paikka
01520 Vantaa