Vuokrattava Tens-laite + Synnytä Rentoutuneena CD Babycare Elle TENS

Elle TENS on moderni ja tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino raskaana oleville ja synnyttäville naisille. Elle TENS -laitteen käytön voi aloittaa 37. raskausviikolla käyttöohjeita noudattaen. Laitetta voi käyttää myös muiden kiputilojen, kuten niska- ja selkäkipujen, kuukautiskipujen ja leikkausten jälkeisten kipujen lievittämiseen.

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, Transkutaaninen hermostimulaatio) tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. TENS-impulssit auttavat kehoa vapauttamaan sen omia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja.

Elle TENS -laitteessa on valittavissa kaksi moodia, joissa molemmissa on purske- ja tehotila.

Moodi 1 (Purske 1 ja Teho 1): käytetään pääosin synnytyksen alkuvaiheiden aikana.
Moodi 2 (Purske 2 ja Teho 2): voidaan käyttää synnytyksen edetessä, ja kun supistusten väli tihenee.

Opti-max -ominaisuus tekee Elle TENS -laitteesta entistä monipuolisemman. Sen avulla voit lisätä tai vähentää elektrodeihin siirrettävän pulssin tehoa. Laitteessa on viisi Opti-max -tasoa.

Paketin sisältö:
- 1 x Elle TENS - laite
- 3 x johdinta (2 käyttöön ja 1 varajohdin)
- 4 x AA-paristoa (2 käyttöön ja 2 varalle)
- 1 x kantopussi
- 1 x pikalukollinen kaulanauha
- 1 x käyttöohje
- 1 x Women´s Guide to Drug Free Pain Relief -lehtinen

HUOM HUOM!! Laitteen käyttöön tarvittavat elektrodit (4 kpl itsestään kiinnittyviä elektrodeja 40 mm x 100 mm) ovat henkilökohtaiset ja jokainen vuokraaja tarvitsee omat. Paketissa on kokeilua varten yhdet käytetyt elektrodit mukana, mutta niitä ei missään nimessä kannata laittaa synnytykseen, koska eivät pysy kunnolla enää selässä kiinni ja teho jää siksi heikommaksi.

Olen ostanut muutaman paketin elektrodeja varalle ja voin myydä vuokraajalle 15 eurolla per paketti (tilaushinta netistä muistaakseni 12,40 euroa + toimituskulut). Elle Tens vuokraus kuukaudeksi sisältäen elektrodit siis yhteensä 30 euroa.

Elle Tens -laitteen lisäksi pakettiin sisältyy myös Synnytä Rentoutuneena CD:n, jossa on n. 25 minuuttia kestävä synnytykseen suunniteltu rentoutumisharjoitus sekä rentouttavaa musiikkia/luonnon ääniä. CD:n saa lainaksi "kaupan päälle" ilman maksua.

Vuokraan mieluiten täysiksi kuukausiksi. Vuokraushinnat ovat:
1 kk = 15 euroa (30 euroa elektrodien kanssa)
2 kk = 25 euroa (40 euroa elektrodien kanssa)

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 15 (30 päivää)
paikka
02200 Espoo