Höyrypesuri Kärcher SV 1802

Kärcher SV 1802 imevällä höyrypesurilla peset niin ikkunat, sohvat, matot, kylpyhuoneen kaakelit, lattiat kuin auton penkitkin. Laitteella voi höyryttää ja imuroida yhtä aikaa. Verrattuna imemättömiin höyrypesureihin, jotka siirtävät likaa paikasta toiseen, tällä tulee puhdasta jälkeä. Kaikki lika jää tyhjennettävään vesisäiliöön ja hiukkaset suodattimeen. Myös nesteen imuroiminen laitteella on mahdollista ja puhdistettu pinta jää kuivaksi.

Kuuma höyry on ekologinen ja tehokas tapa puhdistaa vaikeitakin kohteita. Meillä laitteeseen on oltu erityisen tyytyväisiä kylpyhuoneen puhdistuksessa. Kaakeleiden saumat, jotka muuten vaatisivat hammasharjalla hinkkausta, lähtevät helposti ja nopeasti puhtaaksi höyrypesurin avulla.

Laitteen mukana tulee runsas määrä erilaisia suuttimia ja varusteita eri käyttökohteita varten. Käyttöohjeessa on tarkemmin selitetty näiden käyttö. Aikaa laitteen käyttämiseen kannattaa varata: käyttöohjeeseen on syytä perehtyä ja oma aikansa menee tarvittavien osien kasaamisessa ja lopuksi purkamisessa ja puhdistamisessa. Myös veden lämpiämistä joutuu odottelemaan jonkin aikaa.

Mukana tulee kaikki tarvittava käyttöä varten. Alkuperäinen säilytystasku varusteille puuttuu.

Kärcher SV 1802 imuroivan höyrypuhdistimen vuokrahinta:
20€/päivä (minimivuokrausaika 2 vrk)
50€/viikonloppu (pe-ma)

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
keltainen/musta
Hintayhteenveto
alkaen EUR 40 (2 päivää), 3 päivää EUR 60, 7 päivää EUR 140
paikka
00180 Helsinki