Rinkka Savotta Tunturisusi M (80 l)

Huom! Tuote ei ole vuokrattavana ennen 1.8.2021 ulkomailla asumisen vuoksi.
---

Lainattavana klassikko putkirinkka, joka sopii vaelluksille kesät talvet, reppureissaukseen ja tavaroiden roudaukseen. Savotta Tunturisusi M on partiolaisille suunnattu versio Savotan mallista 825.

Rinkassa on suuri säätövara: tämänhetkiset säädöt ovat minulle (156 cm), mutta testatusti rinkka säätyy myös 178-senttiselle miehelle ja kenties pidemmällekin tyypille. Rinkan kehikko on hiukan Savotan 906 -rinkkaa kapeampi, joten se sopii paremmin hiukan kapeampaan selkään. Rinkassa on uudempaa mallia olevat geelipehmustettu lantiovyö sekä olkaviilekkeet ja oikein pakkaamalla painopisteen saa erittäin lähelle selkää, joten raskaskin kantamus siirtyy tällä mukavasti.

Rinkan tilavuus on noin 80 litraa ja päällepakkausvaraa on runsaasti. Lisäksi rinkan ulkopuolella on kuminauharistikko sekä kiinnityspaikkoja, joihin on helppo sijoittaa vaikkapa kumisaappaat, sukset ja taukotakki. Mukana punainen sadesuoja, lisäremmejä sekä tasku lantiovyöhön. Soljet ovat metallia, joten niiden rikkoutumista pakkasessakaan ei tarvitse pelätä. Rinkan alaosan vetoketju on U:n muotoinen vanhojen mallien kahden viiltovetoketjun sijaan, joten alataskusta on helppo ottaa tavaraa.

Paino 3,2 kg

Minulta voi kysyä lainaan myös muita retkeilytarvikkeita, kuten makuualustoja ja retkikeittimiä. Nouto Espoosta tai (pidemmällä varoitusajalla) Eurajoelta tai Tampereelta.

Huom! Pyydä minulta sähköpostikuittaus siitä, että olen saanut tiedon varauksesta. Näin saat rinkan varmasti itsellesi haluamaasi aikaan.

Maksuasiat:

Rinkan lainasta on mahdollista saada 50 % alennusta, jos ei muuta rinkan metallikehikon säätöjä tai palauttaa rinkan samoilla säädöillä kuin ennen lainaa.

Laitoin aika korkeat korvaushinnat, koska rinkan korjailusta on paljon vaivaa. Rinkka on kuitenkin valmistettu superkestävästä Cordurasta. Savotan vastaava rinkka on yhdellä reissullamme poukkinut 100 metriä alas jäistä vuorenrinnettä ilman vaurioita tai rinkan aukeamista. Tätä rinkkaa ei siis tarvitse pelätä rikkovansa laina-aikana, jos käyttää rinkkaa järkevästi. :)

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Vihreä (punainen sadesuoja)
Hintayhteenveto
alkaen EUR 2, 3 päivää EUR 5, 7 päivää EUR 11
paikka
02650 Espoo