Fotga DP500IIS A/B hard stop follow focus

Fotga DP500IIS A/B hard stop follow focus. Perus follow focus, jossa muun muassa hard stopit. Voidaan siis käyttää esimerkiksi objektiiveissa, joissa ei ole "hard stoppeja" kuten Canon EF linssit. Mukaan tulee kolmet eri hammaspyörät joita vaihtamalla voi vaikuttaa skarppaamisen herkkyyteen. Mukaan tulee myös 40cm speed whip sekä speed crank. Fotga DP500IIS:sa on myös jarrun säätö mahdollisuus. Sopii 15mm rod railiin. Vuokraukseen kuuluu myös kuvasta puuttuva 0,8mm hammasratasvyö objektiivin ympärille (sopii 46mm-110mm kokoisille objektiiveille).

HUOM! Kameratarvikkeeni eivät pakosta ole aina saatavilla vaikka kalenterissa niin lukeekin. Tästä syystä varauksen tultua ilmoitan viimeistään seuraavan päivän aikana sähköpostilla, että onko tuote saatavilla vai ei. Minimivuokrauksen hinta on 25€, eli vaikka vuokraisit yhdeksi päiväksi 7€ tuotteen, niin veloitan silti 25€. Kun kaikkien tuotteiden vuokra ylittää tuon 25€ (mikrofonin, kameran ja jalustan vuokraaminen samaan aikaan tai vaikkapa 7€ tuotteen lainaaminen neljälle päivälle) niin mitään ylimääräisiä maksuja ei tietenkään tule. Tämä siksi, että 7€ tuotteen vuokraamisen järjestely vie jo jonkin verran aika ja vaivaa.

Vuokrattava kalusto on vuokralleottajan noudettavissa sovitun vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä klo 08.00 alkaen, jollei toisin sovita. Vuokralleottaja sitoutuu palauttamaan kaluston sovitun vuokra-ajan viimeistä päivää seuraavan päivän aamuun klo 08.00 mennessä, jollei toisin sovita. Henkilöllisyys todistettava aina esimerkiksi ajokortilla!

Kaluston postituksesta vuokranantaja laskuttaa helposti särkyvän paketin postimaksun (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€). Vuokralleottaja sitoutuu lähettämään kaluston takaisin postin kautta helposti särkyvänä pakettina (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€).

Kameratarvikkeet ovat täysin toimivia ja laadukkaita, mutta ammattimaisista tarvikkeista ei ole kuitenkaan kyse. Sen voi huomata jo hinnastakin, joten älä siis odota saavasi käyttöön esim. Arrin 3000€ follow focusta. Olen laittanut omat kameratarvikkeeni vuokralle, jotta varsinkin aloittelevat elokuvaajat voivat saada ammattimaista kuvaa erittäin alhaiseen hintaa.

KATSO MYÖS MUUT KAMERATARVIKKEENI! http://www.kuinoma.fi/user/3836/tuotteet

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 10, 3 päivää EUR 25, 7 päivää EUR 55
paikka
00310 Helsinki