Tamron 17-50/2,8, Canon EF (kuvanvakaajalla)

Valovoimainen laajakulmazoomi kuvanvakaajalla! Vuokraan kuuluu myös jo valmiiksi objektiivissa oleva Dörr UV 72mm Digital high grade UV-suodin. Objektiivissa on ollut alusta asti edellä mainittu suodin ja vuokraaja sitoutuu käyttämään kyseistä tai jotain muuta suodinta objektiivin edessä koko vuokra-ajan. Tämä estää naarmujen syntymisen itse objektiivin lasiin. Vuokraan kuuluu tietenkin myös mukana tullut vastavalosuoja.
Kyseessä siis tämä tuote: http://www.digitarvike.fi/tamron_af_di_ii_sp_vc_17-5028_xr_ld_if_canon

Mukaan siis seuraavat tuotteet:
-Tamron 17-50/2,8 objektiivi
-Vastavalosuoja
-Linssinsuojuokset molempiin päihin

HUOM! Kameratarvikkeeni eivät pakosta ole aina saatavilla vaikka kalenterissa niin lukeekin. Tästä syystä varauksen tultua ilmoitan viimeistään seuraavan päivän aikana sähköpostilla, että onko tuote saatavilla vai ei. Minimivuokrauksen hinta on 25€, eli vaikka vuokraisit yhdeksi päiväksi 7€ tuotteen, niin veloitan silti 25€. Kun kaikkien tuotteiden vuokra ylittää tuon 25€ (mikrofonin, kameran ja jalustan vuokraaminen samaan aikaan tai vaikkapa 7€ tuotteen lainaaminen neljälle päivälle) niin mitään ylimääräisiä maksuja ei tietenkään tule. Tämä siksi, että 7€ tuotteen vuokraamisen järjestely vie jo jonkin verran aikaa ja vaivaa.

Vuokrattava kalusto on vuokralleottajan noudettavissa sovitun vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä klo 08.00 alkaen, jollei toisin sovita. Vuokralleottaja sitoutuu palauttamaan kaluston sovitun vuokra-ajan viimeistä päivää seuraavan päivän aamuun klo 08.00 mennessä, jollei toisin sovita. Henkilöllisyys todistettava aina esimerkiksi ajokortilla!

Kaluston postituksesta vuokranantaja laskuttaa helposti särkyvän paketin postimaksun (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€). Vuokralleottaja sitoutuu lähettämään kaluston takaisin postin kautta helposti särkyvänä pakettina (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€).

KATSO MYÖS MUUT KAMERATARVIKKEENI! http://www.kuinoma.fi/user/3836/tuotteet

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 15, 3 päivää EUR 40, 7 päivää EUR 90
paikka
00250 Helsinki