ZOOM H4 äänentallennin + 8gb muistikortti

Zoom H4 on varsin yleinen äänentallennin jossa 2x XLR liitäntää ja phantom virran syöttö. Äänentallentimessa myös oma laadukas stereomikrofoni. Ottaa virran kahdesta AA-paristosta. Tallentaa SD-muistikorteille ja vuokraan kuuluu Sandiskin 8gb nopea muistikortti.
Vuokraan kuluu myös:
+ Vaahtomuovi tuulisuoja
+ Deadcat tuulisuoja
+ 3,5mm-3,5mm johto (ääni voidaan viedä kameraan suoraan audio out linjaa pitkin)
+ Tripod adapteri jossa pohjassa 1/4 reikä kiinnitystä varten. Mukaan tulee myös 1/4 to hotshoe adapteri, jolla Zoom H4 äänentallentimen voi mountata vaikka kameran päälle.
Kyseessä siis tämä tuote: http://www.zoom.co.jp/english/products/h4/

HUOM! Kameratarvikkeeni eivät pakosta ole aina saatavilla vaikka kalenterissa niin lukeekin. Tästä syystä varauksen tultua ilmoitan viimeistään seuraavan päivän aikana sähköpostilla, että onko tuote saatavilla vai ei. Minimivuokrauksen hinta on 25€, eli vaikka vuokraisit yhdeksi päiväksi 7€ tuotteen, niin veloitan silti 25€. Kun kaikkien tuotteiden vuokra ylittää tuon 25€ (mikrofonin, kameran ja jalustan vuokraaminen samaan aikaan tai vaikkapa 7€ tuotteen lainaaminen neljälle päivälle) niin mitään ylimääräisiä maksuja ei tietenkään tule. Tämä siksi, että 7€ tuotteen vuokraamisen järjestely vie jo jonkin verran aikaa ja vaivaa.

Vuokrattava kalusto on vuokralleottajan noudettavissa sovitun vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä klo 08.00 alkaen, jollei toisin sovita. Vuokralleottaja sitoutuu palauttamaan kaluston sovitun vuokra-ajan viimeistä päivää seuraavan päivän aamuun klo 08.00 mennessä, jollei toisin sovita. Henkilöllisyys todistettava aina esimerkiksi ajokortilla!

Kaluston postituksesta vuokranantaja laskuttaa helposti särkyvän paketin postimaksun (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€). Vuokralleottaja sitoutuu lähettämään kaluston takaisin postin kautta helposti särkyvänä pakettina (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€).

KATSO MYÖS MUUT KAMERATARVIKKEENI! http://www.kuinoma.fi/user/3836/tuotteet

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 8, 3 päivää EUR 20, 7 päivää EUR 44
paikka
00250 Helsinki