Tallennin Zoom Zoom H4

Zoom H4 on varsin yleinen äänentallennin jossa 2x XLR liitäntää ja phantom virran syöttö. Äänentallentimessa myös oma laadukas stereomikrofoni. Ottaa virran kahdesta AA-paristosta. Tallentaa SD-muistikorteille ja vuokraan kuuluu Sandiskin 8gb nopea muistikortti.
Vuokraan kuluu myös:
+ Vaahtomuovi tuulisuoja
+ Deadcat tuulisuoja
+ 3,5mm-3,5mm johto (ääni voidaan viedä kameraan suoraan audio out linjaa pitkin)
+ Tripod adapteri jossa pohjassa 1/4 reikä kiinnitystä varten. Mukaan tulee myös 1/4 to hotshoe adapteri, jolla Zoom H4 äänentallentimen voi mountata vaikka kameran päälle.
Kyseessä siis tämä tuote: http://www.zoom.co.jp/english/products/h4/

HUOM! Minimivuokrauksen hinta on 25€, eli vaikka vuokraisit yhdeksi päiväksi 7€ tuotteen, niin veloitan silti 25€. Kun kaikkien tuotteideni yhteisvuokra ylittää tuon 25€ (esim kahden eri objektiivin vuokraaminen samaan aikaan tai vaikkapa 7€ tuotteen lainaaminen neljälle päivälle), niin mitään ylimääräisiä maksuja ei tietenkään tule. Minimi 25€ vuokrahinta siksi, että tuotteen vuokraamisen järjestely vie jo jonkin verran aikaa ja vaivaa.
Kameratarvikkeeni eivät pakosta ole aina saatavilla vaikka kalenterissa niin lukeekin. Tästä syystä varauksen tultua ilmoitan viimeistään seuraavan päivän aikana sähköpostilla, että onko tuote saatavilla vai ei.

Vuokrattava kalusto on vuokralleottajan noudettavissa sovitun vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä klo 08.00 alkaen, jollei toisin sovita. Vuokralleottaja sitoutuu palauttamaan kaluston sovitun vuokra-ajan viimeistä päivää seuraavan päivän aamuun klo 08.00 mennessä, jollei toisin sovita. Henkilöllisyys todistettava aina esimerkiksi ajokortilla!

Jos vuokralleottaja haluaa palauttaa tuotteen postitse, sitoutuu hän lähettämään kaluston takaisin postin kautta helposti särkyvänä pakettina.

Kaikki tuotteeni:
Objektiivi Tamron AF SP 17-50/2,8 XR Di-II VC LD Aspherical (IF) Canon EF https://kuinoma.fi/fi/tuotteet/16112
Objektiivi Tokina Tokina SD 11-16 F2.8 (IF) DX- Canon EF https://kuinoma.fi/fi/node/148836
Canon 550D runko + 2x akkua + 16GB Class 10 muistikortti + LCD Viewfinder
Manfrotto klassikkojalusta 055XB ja 701HDV videopää
Äänentallennin Zoom H4 https://kuinoma.fi/fi/tuotteet/16113
T-bone EM9900 ja EM9600 mikrofonit + RØDE Joustoripustus mikrofonille
DSLR 15mm Rod support/Shoulder rig
Fotga DP500IIS A/B hard stop follow focus

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 8, 3 päivää EUR 20, 7 päivää EUR 44
paikka
00310 Helsinki