T-bone EM9900 ja EM9600 mikrofonit + RØDE Joustoripustus mikrofonille

T-bone EM9900 ja T-bone EM9600 mikrofonit + RØDE Joustoripustus mikrofonille (SM3). T-bone EM9900 toimii vain phantom virralla, mutta T-bone EM9600 toimii myös yhdellä AA-paristolla. T-bone EM9600 mukana myös deadcat tuulisuoja. T-bone EM9900 on hieman kookkaampi, mutta siinä on huomattavasti parempi äänenlaatu. Vuokraan kuuluu myös kaksi 10-metristä XLR johtoa ja XLR to 3,5mm audioliitin. RODE joustoripustimen pohjassa myös paikka 3/8" ruuville, jolloin joustoripustimen saa kiinni esimerkiksi mikrofonipuomin päähän. Itselläni on teleskooppiongesta tehty mikrofonipuomi, jonka voin antaa tarvittaessa veloituksetta mukaan (vain noudettaessa).

HUOM! Kameratarvikkeeni eivät pakosta ole aina saatavilla vaikka kalenterissa niin lukeekin. Tästä syystä varauksen tultua ilmoitan viimeistään seuraavan päivän aikana sähköpostilla, että onko tuote saatavilla vai ei. Minimivuokrauksen hinta on 25€, eli vaikka vuokraisit yhdeksi päiväksi 7€ tuotteen, niin veloitan silti 25€. Kun kaikkien tuotteiden vuokra ylittää tuon 25€ (mikrofonin, kameran ja jalustan vuokraaminen samaan aikaan tai vaikkapa 7€ tuotteen lainaaminen neljälle päivälle) niin mitään ylimääräisiä maksuja ei tietenkään tule. Tämä siksi, että 7€ tuotteen vuokraamisen järjestely vie jo jonkin verran aikaa ja vaivaa.

Vuokrattava kalusto on vuokralleottajan noudettavissa sovitun vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä klo 08.00 alkaen, jollei toisin sovita. Vuokralleottaja sitoutuu palauttamaan kaluston sovitun vuokra-ajan viimeistä päivää seuraavan päivän aamuun klo 08.00 mennessä, jollei toisin sovita. Henkilöllisyys todistettava aina esimerkiksi ajokortilla!

Kaluston postituksesta vuokranantaja laskuttaa helposti särkyvän paketin postimaksun (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€). Vuokralleottaja sitoutuu lähettämään kaluston takaisin postin kautta helposti särkyvänä pakettina (alle 2kg 14,6€, 5kg 16€, 10kg 17,2€).

Kameratarvikkeet ovat täysin toimivia ja laadukkaita, mutta ammattimaisista tarvikkeista ei ole kuitenkaan kyse. Sen voi huomata jo hinnastakin, joten älä siis odota saavasi käyttöön esim. Arrin 3000€ follow focusta. Olen laittanut omat kameratarvikkeeni vuokralle, jotta varsinkin aloittelevat elokuvaajat voivat saada ammattimaista kuvaa erittäin alhaiseen hintaa.

KATSO MYÖS MUUT KAMERATARVIKKEENI! http://www.kuinoma.fi/user/3836/tuotteet

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 7, 3 päivää EUR 18, 7 päivää EUR 40
paikka
00250 Helsinki