Nokkakärrysetti Useita Useita

×

Tilanneviesti

Kuinoman toimintaa jatkaa Hygglo. Luo vastaava tuoteilmoitus nyt Hyggloon. Voit kopioida kuvatiedostot näistä linkeistä:
  • https://kuinoma.fi/sites/default/files/korotetut_nokkakarryt.jpg

Nokkakärryillä on helppo kuljettaa jääkaappeja, kirjahyllyjä, muuttolaatikoita, pesukoneita, lipastoja ja muita painavia esineitä.

Muuttaminen kaksilla nokkakärryillä on nopeaa, jos suurimman osan isoista huonekaluista saa hissiin. Silloin ylhäällä huonekalut voidaan viedä yksillä nokkakärryillä hissiin ja alhaalla toisilla nokkakärryillä autoon.

Vuokrattavana on eri kokoisia ja mallisia nokkakärryjä.

Tavalliset nokkakärryt, joiden kantavuus on 200 kg. Tavalliset nokkakärryt sopivat esim. pesukoneen ja muuttolaatikoiden kuljettamiseen. Tavallisia nokkakärryjä on kahta eri mallia: pienempi malli, jota on helppo käyttää ahtaissa tiloissa; leveämpi malli, jossa on alaslaskettava jatkokieli. Tavallisten nokkakärryjen mallin voi valita kun vuokraus alkaa.

Korotetut nokkakärryt, joiden kantavuus on 200 kg. Korotetuissa nokkakärryissä on 1,5 metriä korkea runko, jonka ansiosta niillä voidaan kuljettaa korkeita esineitä kuten jääkaappi, kirjahylly tai rullattu matto. Kaikissa korotetuissa nokkakärryissä on alaslaskettava jatkokieli.

Kokoontaitettavat nokkakärryt, joiden kantavuus on 90 kg. Kokoontaitettavat nokkakärryt sopivat pieneen tilaan, joten ne on helppo noutaa pienelläkin henkilöautolla tai kävellen.

Huom! Kuinoman ilmoittama hinta on lähtöhinta. Laadimme varauksille aina erillisen edullisen tarjouksen. Kysy saatavuutta jos varauskalenteri näyttää varattua. Tuotteita saattaa olla useampia. Vuokraus edellyttää Kuinoman vuokrasopimuksen lisäksi myös RentCenter Tampere Oy:n vuokrasopimuksen allekirjoitusta. Korvaussumma on vakuutuksen normaali omavastuu. Joissakin tapauksissa omavastuuta voi alentaa lisämaksulla. Lisätietoja saat kotisivuiltamme http://www.rentcenter.net.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hinnat
Alkuhinta:
6,00 €
Lisähinta:
6,00 €
Noutopaikat:
Hatanpään valtatie
Palautuspaikat:
Hatanpään valtatie
Alkupostitus:
Kyllä, sekä nouto että postitus mahdollisia
Palautuspostitus:
Kyllä, sekä palautus että postitus mahdollisia
Kuljetushinnastot
Lisävuokraehdot
paikka
33900 Tampere
Sisältyy tuotesetteihin