Nurmikon ilmaaja Bosch AVR1100

Tarjotaan vuokralle nurmikon ilmaaja/sammaleen poistaja. Malli Bosch AVR 1100. Boschin paras malli.

Kaunis nurmikko tarvitsee nurmikon ilmaajalla tehtävää avustavaa hoitoa, sillä ajan myötä kasvaa paljon sammalta ja rikkaruohoja. Bosch-sammaleenpoistaja / nurmikon ilmaaja tekevät työn melkein itsestään. Työnnät vain kevyesti edessäsi nurmikon ilmaajaa kuin ruohonleikkuria, tela ja voimakas ilmakanava hoitavat lopun. Kokoojasäiliö 50 l poistetun materiaalin helppoon keräämiseen.

Teho: 1100 W: n Powerdrive-moottorin ja "Jet-Collect" -keräysjärjestelmän yhdistelmä mahdollistaa nopean nurmikon ilmaamisen ilman, että laite tukkeutuu.
Voimakas: "Jet-Collect" -keräysjärjestelmä jaloterästerineen ja erikoisine tuuletuskanavineen takaavat nopean ja perusteellisen sammaleen ja peittävän nurmihuovan poistamisen. Käytännöllinen: suuri 50 litran kokoojasäiliö – ei jatkuvaa säiliön tyhjentämistä. Mahtuu pieneen tilaan taitettavan sankakahvan ja koottavan ansiosta – korkeus vain 40 cm.

Vuokra: 30€/vrk. Viikonloppu pe. -ma. 50€.

Noudettavissa Espoon Niipperistä. Annetaan tarvittaessa käyttökoulutus (10min). Laitteen vuokrauksessa noudatetaan Teknisen Kaupan konevuokraamojen yleisiä vuokrauksen ja palveluiden toimitusehtoja. p. 040-7550532, email: s a m i . k y l l i n e n ( a ) g m a i l . c o m (Poista välilyönnit).

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 30, 3 päivää EUR 90, 7 päivää EUR 210
paikka
02920 Espoo