OBD-vikakoodilukija CRX 40

Nyt mahdollisuus säästää jopa satoja euroja helpolla!

Palaako autossasi esim. "tarkista moottori" valo? Toki voit viedä autosi huoltoon/korjaamolle ja tarkastuttaa sen siellä, mutta he veloittavat yleensä jotakin 60€ ja 100€ väliltä.

Voit tuoda autosi myös minulle. Luen ja kuittaan vikakoodin 20€: lla. Mukaasi saat vikakoodin. Vikakoodin avulla voit itse tarkistaa, että mitä kannattaisi tehdä. Mikäli vikakoodin luku/nollaus ei toimi, en veloita mitään.

Yhteensopivuus:
•EOBD / OBD-II -yhteensopiva •EOBD yhteensopiva: toimii vuonna 2000 tai sen jälkeen valmistettujen bensiinikäyttöisten ajoneuvojen sekä 2003 tai sen jälkeen valmistettujen dieselkäyttöisten ajoneuvojen kanssa. EOBD on eurooppalainen vastine OBD-II standardille. Suomessa OBD-mittaus on pakollinen ja ajoneuvolaki edellyttää OBD-mittausta katsastuksen yhteydessä 2001 tai sen jälkeen käyttöönotetuille bensiinikäyttöisille ajoneuvoille ja 2003 tai sen jälkeen käyttöönotetuille dieselkäyttöisille ajoneuvoille.
•OBD-II (OBD2) yhteensopiva: toimii niissä 1996 ja myöhemmin valmistetuissa amerikkalaisissa ja eurooppalaisissa henkilö- ja kuorma-autoissa joihin valmistaja on asentanut OBD-II -yhteensopivan OBD-anturin (myös CAN, VPW, PWM, ISO ja KWP 2000). OBD-II on Amerikkalainen OBD standardi.
•OBD-diagnoosipistokkeen tulee sijaita maksimissaan 60 cm etäisyydellä ohjauspyörästä.

Tyypillinen OBD-pistokkeen sijainti on kojelaudan alla kuljettajan jalkatilassa.

Ominaisuudet:
•lukee ja poistaa yleisiä ja valmistajakohtaisia vikakoodeja (DTC) ja sammuttaa "tarkista moottori" -valon
•tukee moninkertaisia vikakoodeja: yleisiä, avoimia ja valmistajakohtaisia koodeja (suomennetut vikakoodit helpottavat koodien tulkintaa, vikakoodien selitykset käyttöohjeen ohessa)
•helppokäyttöinen laite yhdellä liitännällä; hyvin luettava ja tarkka

Vuokra: 20€/kerta

p. 040-7550532, email: s a m i . k y l l i n e n ( a ) g m a i l . c o m (Poista välilyönnit).

Huom! Ethän käytä varauskalenteria vaan tee varaus joko soittamalla minulle tai mailaamalla.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 20, 3 päivää EUR 60, 7 päivää EUR 140
paikka
02920 Espoo