Tens-laite Body Clock Elle TENS (n. 12 x 6)

Elle TENS Babycare on supistuskipujen lievittämiseen tarkoitettu laite. TENS tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, suomeksi transkutaaninen hermostimulaatio. TENS-laite lähettää selkään kiinnitettävien elektrodilappujen välityksellä heikkoja sähköimpulsseja ihon läpi hermokudokseen. Nämä impulssit auttavat kehoa tuottaman kipua lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. Elle TENS on tutkittu, lääkkeetön kivunlievitystapa, jolla ei ole sivuvaikutuksia. TENS-laite ei sulje pois muita kivunlievityskeinoja, ainoastaan ammeeseen/suihkuun sitä ei voi ottaa mukaan.

TENS-laitetta voi käyttää 37. raskausviikosta alkaen. Sitä ei voi käyttää, jos sinulla on sydämentahdistin tai muu elektroninen laite kehossasi. Jos sinulla on epilepsia tai diagnosoimaton kipu, konsultoi lääkäriäsi ennen laitteen käyttöä.

(lähde: Elle Tens käyttöohje suomeksi)

Käytin tätä omassa lääkkeettömässä synnytyksessäni. Vaikka TENS ei toki kipuja vienyt pois, niin se lievitti kiputuntemusta. Lisäksi se lisäsi oman hallinnan tunnetta synnytyksessä ja toimi jonkinlaisena turvana, kun aina supistuksen tullessa sain itse lisätä tehoa haluamani mukaan.

Laitteen kertavuokra on 20€ ja vuokra-aika max. 56 vrk (8 viikkoa). Voit vuokrata laitteen siis jo ennen laskettua aikaa ja palauttaa synnytyksen jälkeen.

HUOM! Tuotteen vuokraajan tulee lisäksi hankkia henkilökohtaiset elektrodit (4 kpl selkään laitettavia, itsestään kiinnittyviä elektrodeja), jotka sopivat Elle TENS -laitteeseen. Voin tuotteen vuokrauksen yhteydessä myös myydä elektrodit hintaan 10€/pkt. Yksi paketti riittää yhdelle käyttäjälle.

Tuote on ostettu 9/2014.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
valko-violetti
Hintayhteenveto
alkaen EUR 1.2 (7 päivää)
paikka
00810 Helsinki