Mikrofoni Røde NT1-A

Laite on siististi kuivissa ja savuttomissa tiloissa käytetty ja pidetty, teknisesti virheettömässä kunnossa. Olen ostanut mikrofonin aikoinaan uutena itse, eli olen sen ensimmäinen omistaja. Ainoa mainittava vika on painauma metalliverkon yhdessä reunassa, mutta se ei vaikuta mikrofonin tekniseen toimintakykyyn. Katso kuva.

Pakettiin sisältyy kyseinen mikrofoni pidikkeessään (shock mount), pidikkeessä oleva pop-filter, mikrofonin pölyltä suojaava kangaspussihuppu, sekä johto.
Voit itse valita johdon joko XLR-liittimellä tai suurella standardilla jack-liittimellä. Tuotteen lisäkuvissa kuva XLR-johdon päistä.

[b]HUOM![/b]
• Tarvitset mikrofonitelineen omasta takaa, pidikkeessä on standardikierteinen kiertoruuvireikä joka sopii standarditelineisiin.
• Tämä mikrofoni vaatii phantom-virran (esim mikseristä) toimiakseen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, ettei mikrofonia voida kytkeä esim. kameraan tai tietokoneeseen suoraan sillä tavalla kuin kytkisit kaiuttimet tai kuulokkeet.

Lainaaja vakuuttaa ymmärtävänsä audiokaluston perustoimintaperiaatteet niin ettei laitteelle synny vahinkoa esim. vääränlaisista kytkennöistä. Ohjeistan tarvittaessa!

Muut tiedot:
Taajuusalue: 20 Hz - 20 kHz
Antoimpedenssi: 100 Ω
Signaali/kohina -suhde: 88 dB SPL (A - painotettu IEC651)
Omakohina: 5 db SPL (A - painotettu IEC651)
Maksimiäänenpaine: 137 dB SPL @ 1 kHz, 1% THD, 1 KΩ
Herkkyys: -32 dB re 1 V/Pa (25 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1 kHz
Virta: P48 / P24 phantom

Tuotteen arvo kattaa koko setin, rikkoutuneen pidikesetin arvo pop-filttereineen on kokonaisuus 55€, ja johto 5€.

Lainahinta maksetaan käteisellä mikrofonia noudettaessa.
(VAIN yli 7 päivää jo kestäneissä lainoissa, ja enintään 1 kk kestävissä varauksissa:) Jos et enää tarvitsekaan mikrofonia ja olet valmis palauttamaan sen ennen varaamasi ajan loppua, voit palauttaa sen ja saada taksan mukaan rahat takaisin niiltä kokonaisilta täysiltä päiviltä joina mikrofoni ei sinulla enää ollutkaan. Jos olet tehnyt pidemmän varauksen kuin lopulta tarvitsisit, ennenaikaisen palautuksen voi tietysti tehdä vain sillä ehdolla että satun poikkeusaikana olemaan tavoitettavissa ja vastaanottamassa tuotetta takaisin. Jos tarkkaa tarvetta on vaikea arvioida etukäteen, jälkikäteen laina-aikaa on helpompi pidentää kuin lyhentää.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 25 (2 päivää), 3 päivää EUR 50, 7 päivää EUR 150
paikka
01280 Vantaa