Vaellusteltta Hilleberg Kaitum 2

Monipuolinen, ultrakevyt tunneliteltta neljän vuodenajan käyttöön. Vähän käytetty.

Hilleberg Kaitum 2 on monipuolinen, ultrakevyt tunneliteltta neljän vuodenajan käyttöön. Kaksi päätyovea ja eteistilaa takaavat helpon kulun ja tavaroiden säilytyksen.

Kaitum-telttoja voi pitää “pomminkestävien” Keron-telttojen kevytversioina: kevyempi materiaali, ohuemmat kaaret ja madalletut päät tekevät Kaitumista kevyen, mutta edelleen hyvin säänkestävän mallin.

Neljän vuodenajan majoite
Kahden hengen malli
3000 grammaa
Tunneliteltta
Alumiinikaaret
Sisäteltan molemmat päätyseinät ovat pystyt, mikä tuo sisälle runsaasti lisätilaa
Säidenkestävä, vakaa, helposti pystytettävä
Tilavat tilat kahdelle pitkällekin nukkujalle
Erinomainen tuuletus; erittäin hengittävä sisäteltta, päätyventilaatiot ja sivulle rullattavat eteiskankaat - saat tarvittaessa aikaan täyden läpivedon
Ulkoteltan vesipilariarvo 3000 mm
Pohjan vesipilariarvo 5000 mm

Minimipaino sisältää sisä- ja ulkoteltat, kaaret sekä minimimäärän kiiloja joilla teltan saa pystyyn. Normaalipaino sisältää loputkin kiilat, pakkauspussin, mahdollisen korjaussarjan ja käyttöohjeet.

Hilleberg Red Label -sarjan teltta: kevyin ympärivuotiseen käyttöön tehty telttasarja. Red Label -teltat sopivat niille jotka haluavat varautua ankariin olosuhteisiin mutta myös panostaa teltan keveyteen. Red Label -telttojen materiaalit ovat kevyempiä kuin Black Label -telttojen, mutta teltat ovat silti hyvin kestäviä.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Vihreä
Hintayhteenveto
alkaen EUR 8, 3 päivää EUR 22, 7 päivää EUR 50
paikka
90670 Oulu