Tens-laite Body Clock Elle Tens Babycare

Elle TENS Babycare on supistuskipujen lievittämiseen tarkoitettu laite. TENS-laite lähettää selkään kiinnitettävien elektrodilappujen välityksellä heikkoja sähköimpulsseja ihon läpi hermokudokseen. Nämä impulssit auttavat kehoa tuottaman kipua lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. Elle TENS on tutkittu, lääkkeetön kivunlievitystapa, jolla ei ole sivuvaikutuksia. TENS-laitetta voi käyttää 37. raskausviikosta alkaen eikä laite ei sulje pois muita kivunlievityskeinoja. Laitetta ei kuitenkaan voi käyttää ammeessa/suihkussa.

Laite on ostettu heinäkuussa 2016. Laitteen mukana saat kantohihnan ja säilytyspussin sekä suomen- ja englanninkieliset käyttöohjeet.

Laitteen käyttämiseen tarvitaan myös Elle TENS-laitteen kanssa sopivat selkään kiinnitettävät elektrodit (4 kpl pakkaus yhtä käyttäjää varten). Elektrodit ovat henkilökohtaiset. Voit hankkia ne itse tai ostaa TENS-laitteen vuokrauksen yhteydessä 10€/pkt.

Laitteen kertavuokra on 20€ / enintään 6 viikon jakso. Pidemmät jaksot sovitaan erikseen. Voit vuokrata laitteen ennen laskettua aikaa ja palauttaa synnytyksen jälkeen.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 12 (14 päivää)
paikka
00620 Helsinki