Ortoosi Elcos Medical -maahantuoja VACOPED monitoimi-tyhjiöortoosi (39-43(44))

Oletko menossa omakustanteiseen jalkaleikkaukseen tai katkesiko akillesjänteesi? Juuri tämä kenkä on pelastanut jo neljä jalkaa (ja antanut mielenrauhan) akilleksen katkeamisen jälkeen. Lait viestiä, niin kerron mielelläni tietoni! Omakohtaista kokemusta molempien jalkojen akillesjänteiden hoidosta. ;)

VACOPED monitoimiortoosi on kevyt, erittäin tukeva ja miellyttävä käyttää. Ortoosissa on tyhjiöpehmuste, joka nopeasti ja helposti muokkautuu tilanteen mukaan raajaan yhtä tukevasti kuin kipsisidos ja tukee jalkaterän ja nilkan liikkumattomaksi tai ROM (Range Of Movement) toiminnolla hallitulla nilkkaliikkeellä.

VACOPED-ortoosia voidaan käyttää splinttinä ennen operaatiota, heti leikkauksen jälkeen kipsisidoksen tilalla, kuntoutus kävelyortoosina (walker) ja kevennys-/ suojaortoosina diabetes- / säärihaavahoidossa.

VACOPED-ortoosissa on tarkka ROM-toiminto. Nilkka voidaan säätää haluttuun kulmaan liikkumattomaksi tai voidaan määrittää sille vapaa liike –15 – +30 asteen välillä. ROM-toiminto nopeuttaa huomattavasti kuntoutumista nilkkamurtumien ja akillesjänteen operatiivisessa tai konservatiivisessa hoidossa.

VACOPED-tyhjiöpehmuste keventää kuormitusta, eikä se luo ylimääräistä ulkoista painetta pehmytsidekudokseen eikä ääreisverenkiertoon. Tämä vähentää huomattavasti haava- ja hermokomplikaatioriskiä.

Ortoosi on helppo irrottaa ja/tai säätää tarpeen mukaan. Hygieniasta huolehtiminen, haavahoidon suorittaminen ja ortoosin säätö turvotuksen vähenemisen mukaan on VACOpedilla helppoa.

1 kpl ortoosi
1 kpl vakio keinupohja
1 kpl akilles-keinupohja
1 kpl tyhjiöelementti
2 kpl pehmytvuori
1 kpl käsipumppu

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 10, 3 päivää EUR 22, 7 päivää EUR 46
paikka
00710 Helsinki