Puumajoite Tentsile Connect (2 hlo)

Kesän paras juttu, yöpyminen "puumajassa". Teltta/riippumatto joka kiinnitetään kolmen puun/tolpan yms. varaan. Ei haittaa märästä ja möykkyisestä alustasta, ei jälkiä luontoon, majoitu kauneimmalle paikalle mielesi mukaan. Teltan alle jää mukavasti kuivan pysyvä alue varusteille.

Mukana ulkoteltta sateen varalle ja suojaksi, saman värinen kirkas vihreä kun teltan pohja, kiinnitysliinat ja räikät 3kpl,kaarituet 2 kpl pussissa, maakiilat 3kpl sadesuojalle, kantokassi. Paino 7kg ja pinta-ala n. 5m2.
Kantavuus yhteensä 400kg, 2 aikuista varusteineen tai 1 aikuinen ja 2 lasta.
Mukana 1.9-18 alkaen solumuoviliuskat puun runkojen suojaksi, suojaa myös liinoja karkealta kaarnalta ja pihkalta.

Kiinnityspisteiden väli 5-20m. Asennukseen menee tottumattomalta n. 15-20 min. Selkeä, hyvä kasausohje löytyy alla olevasta linkistä. Jos et ole pystyttänyt ennen, kannattaa katsoa video, esim. tästä : https://www.youtube.com/watch?v=1S3XK1c_U9E Lisää löytyy haulla Tentsile connect. Tuon edellisen videon jälkeen näytetään kuinka useampi Tentsile connect liitetään yhteen.

Huom! Ei tupakointia eikä kotieläimiä teltassa/telttaan, kiitos.
Toimii parhaiten kahdella suunnilleen saman painoisella.
Vikoja: Lievästi taipuneita osia kaarissa, merkitty, ei haittaa käyttöä, mutkat on hyvin loivia.

Muuta 1: Ohjeistusta pikkulapsille, teltta ei ole trampoliini eikä sisällä voi kävellä. Kun horjahtaa, ottaa vaistomaisesti tukea kaarista jotka eivät kestä mitään ylimääräistä painoa.
Muuta 2. Onko toiveita ja ideoita varustelusta?

Noudoista:
Nouto/palautus Vantaalta tai Helsingin Kurvista (rajoituksin)
Kun varaat, ilmoita kummasta paikasta mielummin noudat että ei mene aikaa kyselyihin. Ilmoitan sitten sopiiko ja kumpaan paikkaan on mahdollista palauttaa.
Kurvista nouto/palautus mahdollista ti-to 10-17 ja pe 10-16, ei ma eikä viikoloppuina, lomilla tai pyhinä. Vantaalta pääsääntöisesti koko päivän joka päivä.

Upeat kuvat lainaajalta Taija Kunelius, jonka luvalla saan käyttää niitä, kiitos hänelle.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Kirkas vihreä
Vuosimalli / valmistusvuosi: 
2 016
Hintayhteenveto
alkaen EUR 28 (3 päivää), 7 päivää EUR 48
paikka
01520 Vantaa