Vaellusteltta Fjällräven Abisko Shape 3 (sininen)

KUINOMAN LOPETTAESSA OLEN SIIRTYNYT TORIIN:
https://www.tori.fi/uusimaa/Vaellusteltta_Fjallraven_Abisko_Shape_3__sin...

***

Säänkestävä vaellustunneli kolmelle pitkällä eteisellä. Paino 2,9 kg (valmistaja ilmoittaa 2,6kg). Rakenne toimii ympärivuotisessa käytössä ja eteisessä on runsaasti tilaa varusteille. Päistä viistetty malli on kevyempi ja tuulenkestävämpi kuin tasakorkuiset teltat. Ulkoteltan kumpikin pääty voidaan rullata kaareen saakka ylös - tämä auttaa kuuman sään telttailussa. Kolme kaarta ja ulkotelttaan “napitettu” sisäteltta: nopea pystyttää ja sisäteltta ei altistu sateelle pystyttämisen aikana. Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm. Lattian vesipilariarvo: 6000 mm. Retki-lehden Toimituksen Valinta numeron 5/2016 telttatestissä. Teltassa on nukuttu myrskytuulessa Islannissa kesällä 2017 - ja hyvin on kestänyt.

Ei koiria telttaan tai absidiin. Tupakointi teltassa ja teltan lähellä on kielletty. Avotulen pitäminen teltan sisällä tai abisidissa on kielletty: kaasupolttimon sytyttäminen ja käyttö on ok, ja voit käyttää myös bensa-/sprii- ym. avotulikeititä, mutta sytytä tuli teltan ulkopuolella!

Lisätietoja: https://www.fjallraven.fi/fjallraven-unisex-abisko-shape-3-un-blue-f5320...

Vain nouto ja palautus Helsingin Lauttasaaresta. Teltta sijaitsee aivan Lauttasaaren metroaseman vieressä. Vuokra-aika alkaa sinä päivänä, kun noudat teltan, ja päättyy, kun saan sen takaisin. Teltan hakeminen sovittua myöhemmin tai palauttaminen sovittua aiemmin ei kuitenkaan pienennä vuokraa.

Jos Kuinoman varaussivu ei jostain syystä toimi, lähetä varaus minulle sähköpostitse: mikko.ikivuo (ät) gmail . com

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
sininen
Hintayhteenveto
alkaen EUR 50, 3 päivää EUR 56, 7 päivää EUR 68
paikka
00200 Helsinki