Lämpökamera Flir One (iPhonelle/iPadille) (7x4cm)

Tarvitset laitteen lisäksi

1. Applen älylaitteen näytöksi (kts. mallit alta)
2. ilmaisen Appin joko Thermal analysis (parempi) tai Frir One.

(Huom. on myös mahdollista saada lisähintaan, ihka oikea insinööri käyttämään laitetta ja raportoimaan tutkittavan kohteen havannoista.)

Laitevalmistajan kuvaus

Flir One -lämpökamera yhdistetään älypuhelimen latausliitäntään ja kameran kuva siirtyy suoraan puhelimen näytölle. Lämpökameran avulla pystyy esimerkiksi optimoimaan talon energiatehokkuutta havaitsemalla niin kylmiä kuin lämpöisiä lämpövuotoja. Ennaltaehkäisemään kosteus- ja homevaurioiden syntyminen tunnistamalla kosteat alueet ja mahdolliset vuodot katossa, seinissä tai lattioissa. Lisäksi paikallistamaan ylikuormitetut/lämpenevät sähköliitännät. Flir One ei pelkästään ole apuri kotona tai rakennustyömaalla. Kameralla voi paikantaa ongelmia myös autosta. Tarkista onko jäähdyttimessä vuotoja tai ylikuumeneeko pakosarja esimerkiksi jonkin tukoksen takia.

Puhelimen näytöltä näkee suoraan kuvaamansa kohteen lämpötilan väliltä -20 + 120 astetta 0,1 asteen tarkkuudella. Käyttötarkoituksia tälle lämpökameralle löytyy lukuisia.

Flir käyttää patentoitua MSX-tekniikkaa jonka ansiosta kameralla pystyy ottamaan selkeitä ja helposti analysoitavia kuvia. Kamerasovelluksessa on myös useita tarpeellisia kuvaustiloja kuten panoraama ja timelapse-toiminnot.

Sisäänrakennettu akku kestää aktiivisessa käytössä noin 4 tuntia. Akun kesto voi kuitenkin olla huomattavasti pidempi nopean virransäästötila-ominaisuuden ansiosta. Täyteen lataus kestää noin tunnin.

Tekniset tiedot:

Yhteensopiva: Apple iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6/6s, iPhone 6/6s Plus, iPhone 5/5s, iPad Air/Air 2, iPad Mini/Mini 3, iPad 4
Mittaa lämpötilan -20.. + 120 väliltä 0,1 asteen tarkkuudella
Kuvaus: 160 x 120 pikseliä

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Musta
Hintayhteenveto
alkaen EUR 25, 3 päivää EUR 62, 7 päivää EUR 136
paikka
65200 Vaasa