Hiilidioksidimittari Az Instrument 7787

Tarjolla vuokralle uudenkarhea mittari sisäilman hiilidioksidipitoisuuden mittaamiseen.
Näyttää hetkellisen hiilidioksidilukeman 0 - 10 000 ppm ja mittausjakson minimi- ja maksimiarvot. Mittariin voidaan asettaa yläraja, jonka ylittyessä mittari hälyyttää. Näyttää myös ilman kosteuden ja lämpötilan. Toimii verkkovirralla. Mukana 1,7 metrin virtajohto.

HUOM!
Mikäli teet varauksen samalle päivälle, niin varaudu siihen, etten välttämättä pysty luovuttamaan mittaria. Tehtyäsi varauksen voimme neuvotella luovutus- ja palautuspäivistä tarkemmin.

Ihmiset uloshengittävät hiilidioksidia lähes 40000 ppm konsentraatioissa, joten hiilidioksidia voi käyttää erinomaisena indikaattorina ilmastoinnin toimivuudesta. Työpäivän aikana CO2 tasot nousevat liian korkeille tasoille jos ilmastointi ei ole riittävää. Liiallisesti ilmastoiduissa tiloissa CO2 tasot voivat taas olla lähempänä ulkoilman CO2 tasoa 350-500ppm ja silloin tuhlataan energiaa ulkoilman viilentämisellä/lämmittämisellä ja pumppaamalla sitä sisäilmaan. Suomessa hiilidioksidipitoisuusden ei pitäisi sisäilmassa ylittää 1500 ppm rajaa. Korkeat CO2 -pitoisuudet aiheuttavat tunkkaisuuden tunnetta, väsymystä, päänsärkyä ja näiden seurauksena työtehon alenemista.
Lähde:http://www.mip.fi/cms/fi/sovellukset/sisaeilman-laatu/co2-hiilidioksidi
Viitattu:2018

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 15 (7 päivää)
paikka