Vaellusteltta Fjällräven Abisko Shape 2

Kevyt ja vahva neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa on painoa säästävä matalaprofiilinen malli ja tilava absidi. Monikäyttöinen teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto.

Ulkoteltta on Fjällrävenin korkealaatuista TripleRip-nailonia. Kaikissa sisäteltan aukoissa on tiheä itikkaverkko, joka pitää myös pikkuöttöset poissa. Helppo pystyttää, ja ulkoteltan voi pystyttää ensin, jolloin sisäteltta ei kastu sateellakaan pystyttäessä. Sisäteltassa on kangasoven lisäksi tiheärakenteinen itikkaverkko-ovi.

Tilavassa absidissa (eteistila) on hyvät tilat varusteille tai vaikka ruuan laitolle. Sisäänkäynti on teltan sivulla, minkä ansiosta tila voidaan käyttää hyvin hyödyksi. Sisäteltta on myös tilava, ja siinä on vaatenaru sekä verkkotaskuja, joihin voit järjestellä varusteitasi. Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Abisko Shape 2 ei sisällä PVC-muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön käsittely.

Ei välttämättä paras teltta kovin pitkille telttailijoille. (kts. arvosteluja. 188cm pitkä mies ei sovi istumaan teltassa suorana).

HUOM! Allergioiden takia ei koiria tai muita lemmikkejä telttaan! Ei kalastusreissuille!

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Sand (vaalean ruskea)
Hintayhteenveto
alkaen EUR 15 (2 päivää), 3 päivää EUR 30, 7 päivää EUR 90
paikka
57100 Savonlinna