PS 3 Guitar Hero Metallica

Guitar Heron pelaaminen muistuttaa muita musiikki- ja rytmipelejä, joissa pelaajan täytyy painaa peliohjaimen nappuloita peliruudulla vierivien nuottien mukaisesti ja samalla painaa kitaran näppäily painiketta (eng. strum bar).
Perusmekaniikka perustuu Konamin GuitarFreaks -peliin. [1]
Guitar Heron tapauksessa pelaaja voi käyttää pelin mukana pakattua Gibson SG:tä muistuttavaa kitaraohjainta tai tavallista peliohjainta. Kitaraohjaimessa on viisi eriväristä nauhanappulaa, jotka sijaitsevat ohjaimen kaulaosassa. Ohjaimen rungossa on näppäilypalkki ja vibrakampi.
Peliohjaimena toimii punainen tai musta Gibson SG:n mallinen kitaraohjain, joiden kaulassa on viisi eriväristä näppäintä: vihreä, punainen, keltainen, sininen ja oranssi, jotka edustavat tavallisen kitaran kieliä. Ohjaimen rungossa on valkoinen pala, joka taas edustaa kielien näppäilyä. Näitä yhdessä käyttämällä pystyy soittamaan pelissä vastaan tulevia nuotteja. Pitkissä nuoteissa voi käyttää "Whammy baria", joka toimii vibrakampena. Se toimii edestakaisin heiluttamalla. Pelissä voi käyttää myös "hammer-oneja" sekä "pull-offeja". Hammer-onit ja pull-offit toimivat sillä tavalla että ensin soitetaan yksi nuotti ja sen jälkeen tulevat nuotit ovat hammer-oneja, voi ne painaa pelkästään nappeja kaulassa. Ensimmäisessä Guitar Hero-osassa ne eivät toimi kovin hyvin, toisin kuin Guitar Hero 2:ssa ja 3:ssa.

Guitar Hero: Metallica on Guitar Hero -pelisarjan kahdeksas osa. Pelin suurin uudistus on rumpujen tuplapedaali -ominaisuus ja sille suunniteltu uusi vaikeusaste: Expert+. Peliin voi myös ostaa Death Magnetic -albumin konsoleilla Playstation 3, Xbox 360 ja Wii.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 4 (2 päivää), 3 päivää EUR 8
paikka
40950 MUURAME