Juhlavalo Showtec Useita

Tee juhlatilastasi ainutlaatuinen ammattilaisten tyyliin vain murto-osalla normaaleista kustannuksista. Toteutan omien projektieni välissä valosuunnittelua ja tarjoan siihen tarvittavia välineitä.

Käytössäsi on 9 kpl led par56 valonheittimiä jotka voidaan asettaa valaisemaan esimerkiksi tilan yksityiskohtia, kattoa tai seiniä.

Yksittäinen heitin luo kapeahkon valokiilan. Heitin voidaan asettaa kiinteän väriseksi. Valittavana on useita värivaihtoehtoja. Se voidaan asettaa myös hitaasti väriä vaihtavaksi. Heittimet ovat erittäin vähävirtaisia eivätkä ne kuumia juuri ollenkaan toisin kuin perinteiset kuumavalot.

Yksinkertainen ja näyttävä tilavalaisu voidaan toteuttaa ripottelemalla heittimiä lattialle seinän viereen muutaman metrin välein niin että ne suunnataan kattoa kohden. Valokiilat avautuvat alhaalta ja nuolevat seinää pyrkien katonrajaan. Näyttää muikealta tilassa kuin tilassa. Mukana tulee lattiajalustat jotka mahdollistavat helpon asentamisen. Ideaali esim. häihin tai teemajuhliin. Voin suositella oman kokemukseni pohjalta.

Järjestelmään sisältyy:

9 kpl led par56 heitin
9 kpl lattiajalusta
valo-ohjain (ei pakollinen)
mahdollisesti muita valotelineitä

Mukaan voidaan laittaa erillinen valo-ohjain jolla voidaan etäältä hallita koko heitinpalettia. Sen avulla pystyy hallitsemaan yksittäisiä heittimiä tai heitinryhmiä ja värimiksata kiilojen värin kaikissa sateenkaaren väreissä. Valo-ohjaimeen saadaan ohjelmoitua erilaisia valaisutilanteita. Tunnelmaa voi vaihtaa napin painalluksella toiseksi esim. ohjelmanumeroiden mukaan ym. Ilman valo-ohjaintakin pärjää aivan hyvin. Yksinkertaisimman käyttötavan mukaan heittimen väri vaihdetaan sen takaosan kytkimistä, asetetaan se maahan ja suunnataan haluttuun paikkaan. Sitten töpseli kiinni ja toiminta jatkuu kunnes laite irroitetaan töpselistä.

Voidaan sopia erikseen kuljetuksesta asennuksesta/purkamisesta sekä paikan päällä tehtävästä suunnittelusta.

Valo tekee tilan.
Varaa juhliisi ajoissa!

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 75, 3 päivää EUR 215, 7 päivää EUR 495
paikka
33540 Tampere