Ketjusetti BBB, Spectra Työkaluja

On järjetöntä joutua maksamaan mansikoita ja/tai venata päiväkausia joka jumalan kerta kun takapyörästä sattuu pamahtamaan EURON arvoinen pinna. Ja törkeää jos yritetään lisäksi tuputtaa vanteiden rihtausta.

Tästä hylsy, ketjupiiska ja pinna-avain jolla voit suoriutua hommasta helposti itsekin.

Ei tarvitse olla NASA:n insinööri tai TEE-SE-ITSE jorma. Pinnojen vaihtaminen (ja kiristäminen) on vähän likaista puuhaa, mutta monimutkaista se ei ole. Allekirjoittanutkin - joka ei osaa juuri mitään - onnistui ensimmäisellä yrityksellä.

Pinnat säilyvät pitempään (luultavasti ikuisesti) ehjinä kun niitä älyää välillä snadisti kiristää - ja ajelee kiltisti. Muutaman kopeekan kustantavalla ikiomalla pinna-avaimella homma sujuu helposti ja nopeasti. Voimalajista ei ole kyse eli easy does it.

Kaupasta tarvitset a) uuden pinnan (1-2€), kuumalta naapuriltasi ruinaat b) talttapäisen ruuvimeisselin (tai lainaat hänen voiveistä) sekä c) jakoavaimen (tai 20mm kiintoavaimen jos haluat tehdä vaikutuksen jolloin käytät pro-termiä 'lenkki').

TARKEMMAT LAINAUSEHDOT:

1. Kokonaiskustannus sinulle 2€ eikä tarvitse jännittää palauttamisen kanssa. Jos menee useampi päivä, niin sitten menee. Jos ei ole varaa maksaa kahta lanttia, maksa yksi. Jos ei siihenkään varaa, lahjoita hymy. Haluan, että sinä saat tsygäsi - toivottavasti - jälleen ajettavaan kuntoon, ja minä puolestani saan taloyhtiön koneesta ulos koneellisen - toivottavasti - puhdasta pyykkiä.

2. Olen liikuskelevaa sorttia ja hulttio älyvimpaimilla tavoittamisen suhteen. Juoksen omien aikataulujeni mukaisesti. Jos hotsittaa saatat hyvinkin saada paketin omalle ulko-ovellesi. Myös nouto enemmän kuin ok.

3. Mikäli onnistut rikkomaan lainaamasi työkalut tai työkalun (mikä lienee äärimmäisen epätodennäköistä), niin arvostaisin jos voisit hommata itse jostain korvaavan tuotteen tai tuotteet kohtuullisessa ajassa. Jos menee rikki niin sitten menee, käyttöön nämä on tarkoitettu. Eivätkä ole kalliita välineitä. Arvioisin, että pinna-avaimesta, ketjupiiskasta sekä kasettiavaimesta joutuu maksamaan yhteensä luokkaa +/- 30€.

4. Luonnollisestikaan en ota minkäänlaista vastuuta vahingoista joita onnistut itsellesi ja/tai tsygällesi aiheuttamaan.

5. Jos nämä ohjeistukset aiheuttavat mussutusta, pitäydythän kokonaan lainaamasta. Kiitos.

IN ENGLISH:

1. TOTAL cost 2€. If you need a few days to get the job done (it's really easy, though), I'm not going to charge extra. You'll get your bike fixed, and I'll get a batch of clean laundry. Sound fair?

2. I move at my leisure. If I feel like cycling (and I quite often do) and the weather isn't too awful, or because I'd be heading your way anyways, meeting up somewhere shouldn't be too difficult (assuming we're talking Helsinki here). Just ask. Pick-up is of course possible too.

3. If you manage to break something (it's possible, just not very likely), don't fret. It happens. We'll work it out. Mind you these are not expensive pieces of equipment, I'm guessing their total value is approximately +/- 30€.

4. I absolutely and entirely reserve all rights to be held accountable should you manage to hurt yourself or destroy something during and/or after the process.

5. Please DO NOT borrow anything at all if you find these rules not to your liking. Thank you.

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Hintayhteenveto
alkaen EUR 0, 3 päivää EUR 0, 7 päivää EUR 0
paikka
00800 Helsinki