Retkikeitin Künzi Eräkeitin

Kevyt ja monikäyttöinen eräkeitin mahdollistaa uudenlaisen retkeilyn. Sveitsiläinen Künzi Eräkeitin on todella yksinkertainen ja kevyt.

Künzi Eräkeitin on ns. risukeitin, mutta sitä voi käyttää myös esim. spriipolttimon kanssa. Polttimon kanssa käytettäessä Künzi toimii tuulensuojana ja keittoalustana. Risukeitinkäytössä ruoan ja juomat saa valmistettua pelkillä risuilla, pienillä puupaloilla, kävyillä jne. Voit siis halutessasi unohtaa kaasut, polttoaineet ja polttopuut.

Künzi on huipputehokas. Sen materiaali ja rakenne ovat huolellisesti suunniteltuja ja testattuja. Ilmanvirtaus Künzin alaosassa sijaitsevien aukkojen kautta mahdollistaa korkean lämpötilan saavuttamisen erittäin nopeasti (jopa 800°C).

Künzi valmistetaan Sveitsissä 1,0 mm vahvuisesta ruostumattomasta CrNi teräksestä. Tehdas jossa Künzi valmistetaan toimittaa tuotteita myös mm. Sveitsin armeijalle. Künzi koostuu 15 toisiinsa käsin liitetystä osasta ja sille annetaan 10 vuoden takuuu.

Künzi Eräkeitin vie tilaa vain noin suklaalevyn verran. Sen koko on kokoontaitettuna noin 150 x 115 x 10 mm. Kokonaispaino 520 grammaa. Koko toimintakunnossa on noin 115 x 110 mm ja korkeus 150 mm.

Katso tarkat tuotetiedot Riheda Outdoorin ja valmistajan sivuilta:
http://www.riheda.net/suomi/tuotteet_kuenzi.html
http://www.kuenzi.com/home_e.htm

Toiminnallinen kunto: 
Esteettinen kunto: 
Ominaisuudet ja erityispiirteet: 
Väri
Metalli
Hintayhteenveto
alkaen EUR 8 (3 päivää), 7 päivää EUR 12
paikka
00530 Helsinki
Toimitukset
Alku- ja lopputoimitukset saatavilla:
Posti